После новогодних праздников райгосадминистрация активно занялась решением острых вопросов

Переглядів: 1423 0 05.01.2016 в 09:52:23 Новини місцевої влади
После новогодних праздников райгосадминистрация активно занялась решением острых вопросов

   4 січня під керівництвом голови райдержадміністрації Олега Кравчука відбулась перша в новому році апаратна нарада, в якій прийняли участь голова районної ради Тамара Бєлянкіна, заступники голови, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.

   Перед початком розгляду питань, О. Кравчук привітав всіх присутніх з прийдешнім Новим роком, закликав продовжувати докладати всіх зусиль для покращення соціально-економічної ситуації в районі, продовжувати робити добри справи на Доброму Полі для громади, для кожного з нас.

   Після цього керівники управлінь, структурних підрозділів доповіли про стан справ, про проблемні питання в своїх галузях.

   Протягом Новорічних свят заклади соціальної сфери працювали в звичайному режимі. Проблем з енергозабезпеченням та водопостачанням не зафіксовано. Надзвичайних ситуацій в районі теж не зафіксовано.

   По закінченню наради керівництвом району найважливіші питання було взято на контроль, надані відповідні доручення та рекомендації щодо їх виконання.


Джерело: http://donoda.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх