25 февраля прошло заседание коллегии райгосадминистрации под руководством О.Кравчука

Переглядів: 1816 0 25.02.2015 в 17:45:35 Новини району
25 февраля прошло заседание коллегии райгосадминистрации под руководством О.Кравчука

25 лютого голова райдержадміністрації Олег Кравчук очолив чергове засідання колегії райдержадміністрації. В засіданні взяли участь сільські та селищний голови, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підприємств, установ, організацій району.

Про підсумки виконання в районі Програми економічного і соціального розвитку Добропільського району на 2014 рік та основні напрямки розвитку на 2015 – 2016 роки доповів начальник відділу економічного розвитку і торгівлі А.Ю.Шевцов, який відмітив, що заходи Програми на 2014 рік вцілому виконані. Доходи місцевих бюджетів (без трансфертів) зросли на 12% до рівня минулого року. Середньомісячна заробітна плата одного штатного працівника збільшилася на 5,6% та становить 3370 грн. На 17% зменшилася заборгованість з виплати заробітної плати по підприємству-банкруту. Станом на 01.01.2015 року вона складає  34,2 тис.грн. Діючі підприємства та бюджетні установи району заборгованості з заробітної плати не мають. Зусилля райдержадміністрації, місцевих рад направлені на виконання пріоритетних напрямків розвитку району на 2015-2016 роки, а саме: погашення податкового боргу до бюджетів всіх рівнів, недопущення утворення заборгованості із заробітної плати, захист найбільш вразливих верств населення.

Головний лікар КП «Добропільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» І.А.Маланчик проінформував про стан виконання Загальнодержавної програми боротьби з онкологічними захворюваннями на період до 2016 року за підсумками 2014 року.  Ігор Анатолійович наголосив, що у зв’язку з нестабільною ситуацією в області багато онкохворих не мають змоги звернутися до обласної онкологічної лікарні. Проте в районі здійснюються всі необхідні заходи щодо виявлення та лікування онкологічних захворювань.

Наразі на завершальній стадії знаходиться оформлення кімнати зберігання лікарських засобів для надання допомоги онкохворим людям, які проживають на території Добропільського району. Також при обговоренні даного питання виступила головний редактор міськрайонної  газети «Новий шлях» Алла  Мостова  з пропозицією створення в газеті інформаційної рубрики для більш детального інформування онкохворих людей, щоб не залишати їх з хворобою «сам на сам».

З питання про стан та заходи щодо підвищення безпеки населення на водних об’єктах району в зимовий період 2015 року доповіла Л.В.Чамор, головний спеціаліст з питань цивільного захисту райдержадміністрації.

Голова райдержадміністрації підвів підсумки засідання колегії та надав  відповідні доручення.

Источник: http://dobrrda.gov.ua


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх