Події тижня Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України

Переглядів: 783 0 03.03.2020 в 12:30:14 Пенсійний фонд України
Події тижня Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України

24 лютого 2020 року відбулася апаратна нарада під головуванням в. о. начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Н.Пітик з керівниками структурних підрозділів. 

24.02.2020 – в.о. начальника управління Н.Пітик взяла участь у засіданні комісії Добропільської райдержадміністрації з питань призначення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

24.02.2020 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 2 С.Щербина зустрівся з трудовими колективами відділу освіти та відділу культури і туризму Олександрівської районної державної адміністрації. 

25.02.2020 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 К.Шевелєва провела прийом громадян на віддаленому робочому місці в ЦНАПі с. Шахове та зустрілась з представниками трудового колективу Шахівської сільської ради. 

26.02.2020 – начальник відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 2 Н.Корнєєва провела зустріч з представниками трудового колективу філії «Добропільське вантажно-транспортне управління» ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля».

26.02.2020 – в.о. начальника управління Н.Пітик прийняла участь у засіданні міської тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та ін. соціальних виплат. 

27.02.2020 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 К. Шевелєва надала консультації мешканцям Світлівської сільської ради на віддаленому робочому місці. 

За минулий тиждень: 

- до керівництва управління на особистий прийом звернулось 7 осіб; 

- працівники юридичного відділу взяли участь у 2 судових засіданнях по захисту прав ПФУ як державного органу; 

- відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 359 звернень, що на 3,5 % більше, ніж за попередній тиждень (347 звернень). Прийнято: 48 заяв на перерахунок пенсій, 20 – на первинне призначення пенсії, за виготовленням пенсійного посвідчення звернулось 36 осіб, 5 осіб звернулись за виготовленням електронного пенсійного посвідчення, 1 – про взяття на облік з інших управлінь; 

- на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 39 осіб; 

- за попередній тиждень на прийом до управління за допомогою скайп-зв’язку звернулись 2 особи. 


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх