Події тижня Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України + ФОТО

Переглядів: 755 0 27.11.2019 в 08:30:04 Пенсійний фонд України
Події тижня Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України + ФОТО

18 листопада 2019 року відбулася апаратна нарада під головуванням в.о.начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Н.Пітик з керівниками структурних підрозділів. 

18.11.2019 – в.о. начальника управління Н.Пітик взяла участь в апаратній нараді при в.о. голови Добропільської райдержадміністрації Н.Перекотій.

19.11.2019 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 К.Шевелєва провела прийом громадян на віддаленому робочому місці в ЦНАПі с. Шахове. 

20.11.2019 – в.о. начальника управління Н.Пітик разом із начальниками структурних підрозділів провели «День відкритих дверей» для учнів Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів Добропільської районної ради.

20.11.2019 – відбувся виїзний прийом громадян та заняття «школа майбутнього пенсіонера» з трудовим колективом Нововодянської сільської ради на тему: «Як правильно визначити страховий стаж для призначення пенсії» начальника відділу обслуговування громадян № 1 Н.Хничової. 

20.11.2019 – начальник відділу обслуговування громадян № 1 Н.Хничова провела зустрічі-уроки та квест-ігри з учнівською молоддю Нововодянської ЗОШ І-ІІІ ст. Добропільської районної ради та Добропільського комунального закладу ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 Добропільської міської ради на тему: «Орієнтуйся в пенсійній системі вже зараз». 

21.11.2019 – делегація управління на чолі з в. о. начальника управління Н. Пітик взяла участь в урочистих заходах, присвячених Дню Гідності та Свободи, які відбулися на Алеї героїв в міському парку культури та відпочинку. 

21.11.2019 – начальник відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації О.Волошина прийняла участь в семінарі з головними бухгалтерами сільських, селищної рад з питань складання звітності та користування сучасними послугами вебпорталу Пенсійного фонду України, який пройшов у фінансовому управлінні Добропільської райдержадміністрації. 

 За минулий тиждень: 

 - до керівництва управління на особистий прийом звернулося 12 осіб; 

- працівники юридичного відділу взяли участь у 8 судових засіданнях по захисту прав ПФУ як державного органу; 

- відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 321 звернення, що на 13 % більше, ніж за попередній тиждень (369 звернень). Прийнято: 45 заяв на перерахунок пенсій, 17 – на первинне призначення пенсії, за виготовленням пенсійного посвідчення звернулась 21 особа, 4 особи звернулись за виготовленням електронного пенсійного посвідчення, 1 – про взяття на облік ВПО, прийнято 2 заяви за поновленням виплати пенсії; 

- на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 35 осіб; прийнято 119 заяв на смс-інформування; засобом скайп-зв’язку скористалася 1 особа; 

- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 20. 


Події тижня Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України + ФОТО


Події тижня Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України + ФОТО


Події тижня Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України + ФОТО


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх