Где и как в Доброполье можно оформить почетное звание "мать-героиня"

Переглядів: 814 0 11.01.2019 в 09:30:31 Новини району
Где и как в Доброполье можно оформить почетное звание

Для багатодітних матерів, які забезпечують умови для всебічного розвитку дітей та зміцнення їх духовного розвитку, на державному рівні встановлено стимулювання через присвоєння таким жінкам почесного звання «мати-героїня».

Це звання надається Президентом України матерям, які народили та виховали до восьмирічного  віку  п’ятьох і більше дітей, у тому числі усиновлених, з урахуванням вагомого особистого внеску у виховання дітей у сім’ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку творчих здібностей, формування високих, духовних і моральних якостей. Почесне звання присвоюється за материнську самовідданість та зразкове виховання дітей, забезпечення умов для повноцінного розвитку здорових, гармонійно розвинутих особистостей, громадян незалежної України.

З переліком документів, необхідних для представлення до присвоєння почесного звання «мати-героїня» можна ознайомитись за телефоном 2-80-63 або завітати для отримання консультації до міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: м. Добропілля, вул. Першотравнева 83 (виконком) каб. 102.


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх