Главного специалиста отдела организационно-кадровой работы Марину Ивановну Питык наградили Почетной грамотой председателя Добропольского рай

Переглядів: 1134 0 17.12.2017 в 13:00:08 Новини району
Главного специалиста отдела организационно-кадровой работы Марину Ивановну Питык наградили Почетной грамотой председателя Добропольского рай

За негласним «правилом» керівництва районної ради, Почесними відзнаками ради не нагороджуються працівники виконавчого апарату. Але, зваживши за рік вагомі досягнення, було порушено це «правило». Так, 7 грудня, перед урочистим засіданням сесії, головного спеціаліста відділу організаційно-кадрової роботи Марину Іванівну Пітик було нагороджено Почесною грамотою голови Добропільської районної ради.

У своїй вітальній промові голова районної ради Тамара Миколаївна Бєлянкіна наголосила, що є великі заслуги, які гідні даної нагороди, про які і розповіла: « Майже 1.5 роки Марина Іванівна координує роботу щодо втілення міні-проектів, міні-грантів у районі, на які з районного бюджету депутати виділили 200 тисяч грн. та додатково було залучено 300 тисяч грн. з місцевих бюджетів, від громадян та інших джерел.

Разом з селищною та сільськими радами вона організувала участь переселенців і мешканців сіл у Продовольчій програмі «ADRA». За рахунок цієї Програми особам, які брали участь у благоустрої населених пунктів, виплачено 320 тисяч гривень. Щомісяця кожний учасник отримував по 550 гривень.

У процесі своєї роботи Марина Іванівна надавала консультаційну допомогу в написанні проектів на отримання грантів для розвитку малого бізнесу. Таким чином, чотири особи отримали кошти і розпочали, або продовжили свою справу.

За її сприянням Криворізька громадська організація написала проект

«Створення ігрового простору для спілкування», який переміг та отримав грант у сумі 50 тисяч гривень.

Вона супроводжувала проект «Зупинка», завдяки реалізації якого, більше десяти зупинок змінили свій вигляд без залучення бюджетних коштів.

Також нею написано п’ять проектів за Програмою національного обміну. Делегація від району відвідала за цими проектами Закарпатську, Тернопільську, Волинську області, а з оборотнім візитом до Добропільського району завітала делегація з Волинської області. На даний час, в рамках проекту «Святий Миколай крокує із Заходу на Схід», який також розробила Марина Іванівна, 19 грудня чекаємо гостей з чотирьох західних областей.

За сприянням головного спеціаліста районної ради на тренінги з розвитку сільської території та питань само зайнятості було направлено 8 осіб.

Це - неповний перелік напрямів діяльності Марини Іванівні, які втілює в життя районна рада. Сподіваємося, що і наступного року досягнень буде не менше».


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх