В Доброполье завершился 6 тур Чемпионата города по мини-футболу: результаты

Переглядів: 936 0 10.10.2019 в 10:30:18 Новини спорту
В Доброполье завершился 6 тур Чемпионата города по мини-футболу: результаты

Участниками Чемпіонату міста осіннього сезону 2019 року стали  8  збірних  команд: «Олимпік» м. Новодонецьке,  «Арсенал» м.  Добропілля, «Поліція»  Добропільський район, «Спарта»  м. Добропілля, ШУ «Добропільське», «Легіон» м. Добропілля, «Вуглик» м. Білозерське, «Фортуна» м. Добропілля.

Зустрічі проходять за коловою системою в одне коло.

Відмінною стала гра шостого туру між командами «Вуглик» - «Фортуна», де переможець минулого сезону Чемпіонату великого Добропілля команда «Вуглик» з Білозерського, в цьому матчі була явним фаворитом, але команда «Фортуна» показала справжній бойовий дух. Команди обмінювалися голами, але при рахунку 5:4 на користь «Вуглик», останню крапку в матчі поставив Ігор Нижнік, і тим самим встановив остаточний результат матчу 6:4 на користь гравців з Білозерського.

Завершальний матч шостого кола «Поліція» - «Спарта» був найцікавішим на думку багатьох вболівальників.

Команда «Поліція» почала гру забивши швидких 2 м'ячі, але при рахунку 2:0 на їхню користь, гравці трохи розслабилися, тим самим пропустивши 4 голи. Половина другого тайму була напружена для двох команд, моменти були, як біля одних, так і біля інших воріт, але у команди «Поліція» в цей день в воротах стояв Олександр Булка, який раз по раз відводив м'яч від своїх воріт, тим самим допоміг своїм гравцям вирівняти рахунок в грі.

Незарахований п'ятий гол «Поліції» у другому таймі і два м'ячі в їх ворота, встановили остаточний результат 6:4 на користь команди «Спарта».

Результати шести турів визначили лідерів змагань: команди ФК «Вуглик»  Білозерське і ФК «Спарта» Добропілля, які набрали по 12 очок.

Наступний, сьомий, тур чемпіонату з футболу пройде 11 жовтня поточного року на стадіоні «Авангард» м. Добропілля.

Запрошуємо всіх любителів спорту підтримати свої улюблені команди!


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх