Пенсионный фонд стал ближе к жителям Светлого

Переглядів: 753 0 23.03.2019 в 13:30:34 Пенсійний фонд України
Пенсионный фонд стал ближе к жителям Светлого

15 березня  в адміністративному приміщенні сільської ради відбулося відкриття агентського пункту Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області з надання пенсійних послуг громадянам с. Світле та прилеглих до нього населених пунктів.

У відкритті агентського пункту взяли участь начальник головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Наталія Рад, Світлівський сільський голова Валентин Колосов, в.о. начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Неоніла Пітик та запрошені:  голова Добропільської районної ради Тамара Бєлянкіна, голова громадської організації ветеранів Добропільського району Маргарита Болотова, депутати, представники громадської організації та мешканці громади.

Створене робоче місце надасть можливість отримувати пенсійні послуги безпосередньо за місцем проживання майже трьом тисячам мешканців. 

Громадяни зможуть отримати змістовні консультації та роз’яснення з питань пенсійного законодавства, замовити й отримати довідки та пенсійні посвідчення, отримати всебічну допомогу в заповненні документів та інші види послуг.

Прийом громадян буде відбуватись в приміщенні сільської ради в другий та четвертий четвер місяця з 09.00 до 12.00. 

Для ознайомлення громадян на інформаційних стендах розміщені графіки прийому, телефонні номери «гарячих ліній», перелік послуг з питань пенсійного забезпечення та інша актуальна інформація. 

Робоче місце спеціаліста Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області відповідає визначеним вимогам, укомплектоване в установленому порядку для забезпечення ефективного та якісного обслуговування громадян. 

Після закінчення урочистого заходу начальник головного управління Пенсійного фонду України Наталія Рад провела прийом громадян. Учасники зібрання отримали буклети та листівки з актуальних питань сьогодення.


Джерело: http://dobronews.com.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх