Пенитенциарная служба г.Доброполья провела семинар в Белозерском ПГЛ на тему "День Вооруженных Сил Украины" + ФОТО

Переглядів: 3532 0 08.12.2015 в 13:09:10 Пенітенціарна служба
Пенитенциарная служба г.Доброполья провела семинар в Белозерском ПГЛ на тему

День Збройних сил України.

 

                6 грудня у календарі позначено як День Збройних сил України. Адже  20 років  тому(6 грудня 1991 року)  Верховна  Рада  України  прийняла  постанову  про  створення  Збройних  сил України. І вже стало традицією віта­ти у цей день усіх чоловіків, хлопців.

              «Любов до Вітчизни і любов до лю­дей - ось два стрімкі потоки, які зливаючись, утворюють могутню річку патріотизму».

              Рідний край, рідна земля, Батьківщина, Україна... Які це прості й разом із тим прекрасні і святі для нас слова. Велика і священна любов до Батьківщини жила, живе і житиме в усіх чесних і щирих серцях її кращих синів і дочок. Україна - країна смутку і краси.

         Історія народу, як життя людини, має ге­роїчні й трагічні, щасливі й нещасливі сторінки. Багато випробувань випало на долю нашого на­роду. Русь-Україна - це наша споконвічна прадідівська земля. Вона відома світові рясними щедротами: хлібом-сіллю і піснею, чесною воєнною звитягою в обороні своїх прав і мило­сердям до скривджених.

              Територія України - категорія історич­на. На її сторожі стоїть закон і Збройні сили Ук­раїни, весь український народ. Україна неподіль­на. Кожна п'ядь української землі окроплена кров'ю мільйонів і мільйонів наших предків, які захищали рідний край від численних орд, загарб­ників, зайд, окупантів. Тому українська земля свята. За неї віддали життя найславетніші лицарі, без яких Україна давно загинула б.

              З метою мотивації у підлітків патріотизму  07.11.2015р. працівниками Добропільського МРВ КВІ УДПтСУ в Донецькій області спільно з Добропільським районним ЦСССДМ з вихованцями Білозерського професійного гірничого ліцею було проведено семінар на тему «День Збройних сил України». В ході проведення семінару до підлітків було доведено історію народу України, про його незламну силу, про те, що в будь-які часи потрібно бути справжнім патріотом своєї Батьківщини і ніколи не забувати про своє коріння.

                Учні з особливою увагою прослухали лекцію, прийняли активну участь в обговоренні даної теми, зробили висновки з почутого.

 

Начальник Добропільського МРВ КВІ

УДПтСУ в Донецькій області

майор внутрішньої служби                                                                Л.В.Капраленко


Пенитенциарная служба г.Доброполья провела семинар в Белозерском ПГЛ на тему


Пенитенциарная служба г.Доброполья провела семинар в Белозерском ПГЛ на тему


Пенитенциарная служба г.Доброполья провела семинар в Белозерском ПГЛ на тему


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх