Останні кроки до новенького басейну у Добропiллi

Переглядів: 1022 0 29.05.2020 в 10:30:57 Новини спорту
Останні кроки до новенького басейну у Добропiллi

Вже зовсім скоро в плавальному басейні нашого міста розпочнуться ремонтні роботи.

Гроші на капітальний ремонт – а це 42 511 231 грн – надасть Європейський інвестиційний банк в рамках проєкту «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України».

На сьогодні вже проведено тендерну процедуру та визначено переможця. Також укладено 4-сторонній договір між міською радою, центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та Європейським інвестиційним банком. Необхідний пакет документів відправлено до Міністерства. Чекаємо тепер на погодження. Міська влада робить все можливе, щоб прискорити вирішення бюрократичних питань.

У результаті ми отримаємо ультрасучасний плавальний басейн, аналогів якому немає в області, призначений не лише для оздоровлення містян, а й для проведення змагань з водних видів спорту. Місце, де можна буде відпочити разом з родиною, навчитися плавати, зміцнити імунітет та внутрішні системи організму, розслабитись після робочого дня, підняти настрій, наповнитись життєвою енергією. Місце, в якому тренуватимуться наші спортсмени, проходитимуть регіональні, всеукраїнські, а може й міжнародні змагання.

«Добропілля зробить черговий великий крок, щоб з повним правом носити звання Спортивної столиці Донеччини», - підкреслив начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Віталій КЛИЧОВ. 


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх