ОГНИ г.Доброполья: "При занятии репетиторством необходимо подать декларацию в налоговую!"

Переглядів: 1426 0 20.04.2016 в 14:04:52 Новини податкової інспекції
ОГНИ г.Доброполья:

Надавали послуги репетиторства - надайте декларацію до податкової!

 

Фахівці Добропільської ОДПІ звертають увагу всіх вчителів, викладачів на те, що триває кампанія декларування доходів громадян.

Отриманий дохід від послуг репетиторства підлягає обов'язковому декларуванню. До таких послуг належать: підготовка дітей до школи, до вступу в навчальні заклади, незалежного тестування, виконання контрольних, курсових, дипломних робіт і т.п.

Якщо вчитель - репетитор у 2015 році не був зареєстрований суб'єктом підприємницької діяльності та надавав послуги репетиторів учням, іншим фізичним особам, він зобов'язаний включити суму таких доходів до загального річного оподатковуваного доходу та подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи за наслідками звітного податкового року за місцем реєстрації.

Отриманий протягом 2015 року дохід оподатковується податком на доходи фізичних осіб за ставкою 15 відсотків (стаття 179 Податкового кодексу України). Прийом декларацій здійснюється до 1 травня 2016 року.

За довідкою можна звернутись за адресою: м. Добропілля, пров. Європейський, 4, або за тел.: (06277) 2-88-74

Шановні вчителі! Будьте прикладом для учнів, чесно і свідомо виконайте свій громадянський обов'язок, задекларуйте доходи, отримані від репетиторської діяльності.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх