Керівники Добропільської міської ради проводять важливі переговори онлайн

Переглядів: 941 0 05.06.2020 в 08:30:29 Новини місцевої влади
Керівники Добропільської міської ради проводять важливі переговори онлайн

Відбулися дві важливі для нашого міста онлайн-зустрічі.

Заступник Добропільського міського голови Євген БРАЖНІКОВ та представники відділів Добропільської міської ради, взяли участь у онлайн-спілкуванні міст-учасників Платформи сталого розвитку вугільних міст Донецької області та представників Німеччини та Єврокомісії.

У своєму виступі Торстен ВОЛЛЕРТ, керівник відділу енергетики та довкілля у групі підтримки України в Єврокомісії, акцентував увагу на тому, що Кабмін прийняв рішення про створення Консультаційного центру з трансформації вугільних регіонів. Співпраця з ним просто необхідна, як і з Фондом Енергоефективності та з іншими міжнародними проєктами (ERA/USAID, FORBIZ/EU).
По закінченню учасники зустрічі вирішили розробити Стратегію розвитку Платформи сталого розвитку вугільних міст Донецької області.

В той же час секретар міської ради Володимир ПЛЄТНЬОВ та представники структурних підрозділів, діяльність яких пов’язана із вирішенням соціальних проблем, взяли участь у Онлайн Консультації «Щодо потреб та впливу кризисної ситуації, викликаної Соvid-19».

Зустріч була організована Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України за участю представників Світового банку.

Під час спілкування були визначені існуючи проблеми в Донецькій області, які вкрай необхідно терміново вирішувати. Це водопостачання, простій вугільних підприємств через кризу в енергетичній галузі, придбання житла для переселенців та інші. Серед побажань: більш докладніше поінформування про роль Цільового фонду багатьох партнерів в рамках підтримки координаційної роботи Міністерства та взагалі.


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх