Добропільчанам розповіли, як дізнатись про доходи Online

Переглядів: 947 0 10.03.2020 в 11:30:21 Новини податкової інспекції
Добропільчанам розповіли, як дізнатись про доходи Online

Це питання є актуальним для державних службовців, які подають е-декларації. Кожен з них має ключ електронного підпису, тому не має потреби витрачати час на відвідування Центру обслуговування платників та чекати кілька днів для отримання необхідної інформації. 

    Для отримання відомостей про суми виплачених доходів та утриманих податків необхідно, засобами електронного сервісу ДПС України та з використання кваліфікованого електронного підпису, здійснити вхід до Електронного кабінету платника за посиланням: http://cabinet.tax.gov.ua, обравши кнопку «Вхід».
Обрати Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг та тип Ключа. Далі в меню позиції «ЕК для громадян», обрати «Запит про суми виплачених доходів» та застосувати кнопку «Створити». Візуально перевірити реквізити у сформованому автоматичному запиті та у разі необхідності виправити помилки, обравши кнопки «Перевірити» і «Зберегти»

   Далі стати на створений запис (має змінитися колір), повторно завантаживши Ключ, - «Підписати» та - «Відправити». 

   Інформація про доходи надійде через декілька хвилин на адресу електронної пошти, яку було зазначено при формуванні запиту або в меню позиції «Вхідні/Вихідні документи» Електронного кабінету платника. 

  Шановні громадяни, економте свій час, - користуйтесь електронними сервісами Державної податкової служби України! 


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх