Нагорода за мистецтво

Переглядів: 1339 0 01.06.2011 в 22:51:30 Новини податкової інспекції
Нагорода за мистецтво
   Вихованню податкової культури у дітей завжди приділяється дуже багато уваги. Тому що це – робота на перспективу, інвестиція в майбутнє.
   Нещодавно, у зв’язку із завершенням першого етапу Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості "Податки очима дітей – 2011”, пройшло урочисте нагородження дипломами школярів, посівших призові місця. Відбулося це на Святі останнього дзвоника.
   З кожним роком зростає кількість робіт, в яких дітлахи різного віку за допомогою різноманітних форм творчості відтворюють своє бачення того, яку користь приносить сплата податків, як їх використовують і для чого працюють податківці країни. Роботи, які посіли 1 місця передані до ДПА у Донецькій області для участі у другому етапі Всеукраїнського конкурсу. Переможцями у різних напрямках мистецтва на районному рівні стали : Красноплахов Артем, Чичеріна Дар”я, Гонта Арина, Клюєва Єлизавета, Куць Яніна, Подзіна Аня, Мелещенко Тетяна, Моргун Дмитро, Салабай Марія, Переяславський Владислав.    
   У цей день звучало багато привітань, поздоровлень, теплих і добрих слів подяки, побажань та запрошення до участі у майбутніх конкурсах дитячої творчості.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх