Набір учнів до 1-го класу НВК №1 м.Добропiлля подовжено

Переглядів: 1136 0 13.05.2020 в 10:30:52 Освіта
Набір учнів до 1-го класу НВК №1 м.Добропiлля подовжено

Шановні батьки!

Набір учнів до 1-го  класу  НВК №1  подовжено до 01.06.2020р. Подати документи на зарахування до 1 класу можливо онлайн на електронну адресу закладу. Наш  e-mail: [email protected].
Iнформацію щодо вступу в 1-й клас  можна отримати на сайті школи   http://www.dnvk1.info у розділі  “Батькам. Батькам першокласників”

Адміністрація

 

ПРО ПОРЯДОК ЗАРАХУВАННЯ ДО 1-го КЛАСУ:

1). Зарахування учнів до закладу загальної середньої освіти проводиться наказом директора, що видається на підставі заявикопії свідоцтва про народження дитини (у разі подачі документів онлайн – їх сканкопії), медичної довідки  встановленого зразка (Форма№ 086-1/о), яка буде надана батьками на початок навчального року.

2). До 01 червня зараховуються усі діти, місце проживання яких на території обслуговування НВК №1 підтверджене, а також діти, які є рідними (усиновленими) братами або сестрами дітей, що здобувають освіту в НВК №1, чи дітьми працівників.

3). До 15 червня включно на вільні місця зараховуються діти, які не проживають на території НВК №1 за результатами жеребкування. (Порядок проведення жеребкування викладено у п. 2. глави II. Наказу МОН від 16.04.2018 року № 367 “Про затвердження порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти”). глава II п.6 “Після 15 червня зарахування на вільні місця відбувається у такому порядку: – до початку навчального року – діти, які мають право на першочергове зарахування; – впродовж навчального року – у порядку надходження заяв про зарахування.


Джерело: http://www.dnvk1.info


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх