На ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля» обговорили стан травматизму на підприємствах

Переглядів: 1161 0 12.04.2019 в 11:30:18 Новини підприємств
На ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля» обговорили стан травматизму на підприємствах

11 квітня у приміщенні актового залу ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля» за участю представників відділу гірничотехнічного нагляду у Добропільському регіоні управління гірничого нагляду, відділу експертизи умов праці управління з питань праці, Добропілльського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Донецькій області, Добропільського теркому Укрвуглепрофспілки, Добропільської місцевої організації Незалежної профспілки гірників України, відбулась нарада зі службами охорони праці піднаглядових підприємств на тему: «Аналіз виробничого травматизму та професійних захворювань за І квартал 2019 року», «Організація та проведення Тижня охорони праці».

Заступник начальника відділу гірничотехнічного нагляду у Добропільському регіону Головного управління Держпраці у Донецькій області Володимир Куций ознайомив присутніх з наказом № 643 від 03.04.2018 «Про відзначення у 2019 році Дня охорони праці в Донецькій області», в якому вказано склад Організаційного комітету з підготовки та проведення у 2019 році Дня охорони праці в Донецькій області. Довів до відома присутніх «План заходів з відзначення Дня охорони праці в Донецькій області у 2019 році». Зауважив, що службами охорони праці підприємств необхідно провести роз’яснювальну роботу серед працівників підприємств щодо відзначення Дня охорони праці, розташувати плакати на яких вказаний девіз місячника з охорони праці: «Безпечне та здорове майбутнє праці».

На засіданні були підведені підсумки онлайн-голосування серед переможців конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей», який проходив з 01 грудня 2018 по 15 лютого 2019 року на вугільних підприємствах Добропілля. Переможці були нагороджені почесними грамотами та подарунками.

Також на нараді головним спеціалістом відділу експертизи умов праці управління з питань праці Світланою Васильченко було розглянуто питання порушення термінів складання санітарно-гігієнічних характеристик.


Джерело: https://dn.dsp.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх