Жителей Доброполья знакомят с новинками библиотек

Переглядів: 1745 0 12.08.2017 в 14:00:59 Новини бібліотек
Жителей Доброполья знакомят с новинками библиотек

Останнім часом все частіше можна почути, що українці остаточно втратили інтерес до читання. Важко з цим сперечатися, бо в наш час високих швидкостей і технологій на традиційне читання просто не вистачає часу. Однак, на щастя, люди поки ще не відмовилися від звичних друкованих носіїв інформації – старих знайомих книг. Письменники досі видають свої творіння на папері. Книжкові магазини до сих пір їх продають. Як і раніше працюють наші бібліотеки, а це значить, що будь-яка небайдужа до читання людина цілком може ознайомитися з останніми тенденціями сучасної літератури. І все ж зробити це не так просто, оскільки кількість книжкових новинок всіх жанрів для всіх віків і переваг настільки велика, що можна запросто в них потонути.

Як же уникнути подібного трагічного кінця? Найкраще довіритися справжньому професіоналу своєї справи, першокласному штурману в світі книг – бібліотекарю.

Шановні читачі, сьогодні ми хочемо вам запропонувати список нових надходжень художньої літератури, отриманих з «обмінного фонду» та придбаних на кошти міського бюджету Добропілля у 2017 році. В читальному залі бібліограф відділу МБВ ЦБС м. Добропілля Т.М. Хоружий, представила художню літературу і розповіла дуже цікаві факти про кожну із книжок окремо. Тут присутні надзвичайно цікаві видання, які були номіновані або стали лауреатами престижних літературних премій, знамениті серіали та фільми були екранізовані за цими книгами. Також серед придбаних книг знайдуть для себе цікавинки і любителі бульварних романів, орієнтовані на від 16 років.

Нові книги шукайте на виставках новинок, в книжковому фонді абонемента або запитуйте у бібліотекарів. Ми завжди готові вам допомогти! Бажаємо приємного, цікавого читання!


Джерело: http://dobro-biblio.ucoz.ru


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх