В Доброполье рассказали, как СПИД разрушает планы на жизнь

Переглядів: 1022 0 07.12.2017 в 11:00:01 Новини бібліотек
В Доброполье рассказали, как СПИД разрушает планы на жизнь

5 грудня в читальному залі Центральної міської бібліотеки пройшла інформаційна година «Як СНІД руйнує плани на життя». В гості до бібліотеки завітали учні 9-А класу НВК ліцей в супроводі свого класного керівника Іванової Н.М.

СНІД – одна з найважливіших і трагічних проблем, що виникли перед людством наприкінці XX сторіччя. Тож готуючись до інформаційної години бібліотекарі мали на меті формування уявлення про небезпеку ВІЛ/СНІДу, толерантного ставлення до людей з ВІЛ, прищеплення підліткам бажання дотримуватися правил здорового способу життя.

Працівники бібліотеки разом з учнями з’ясували та пригадали способи, якими передається ВІЛ, і в яких життєвих ситуаціях захворіти на СНІД не можливо. Також бібліотекарі підготували інтерактивну вправу "Ситуації, в яких ми ризикуємо", й запропонували учням змоделювати свою поведінку в конкретних життєвих обставинах. Треба зазначити, що підлітки на відмінно впорались з поставленою задачею. У цьому заході гості мали можливість самостійно скласти "пам'ятку безпеки". І вже на останок присутні переглянули документальне відео про життя реальних ВІЛ-інфікованих людей, яке справило на всіх незабутнє враження і спонукало замислитися.

На згадку про зустріч в якості наочної інформації школярі отримали заздалегідь підготовлений відділом обслуговування інформаційний буклет «Ми проти СНІДу, ми – за життя».

Тож, маємо надію на те, що сьогоднішня наша зустріч була корисною і кожен з присутніх зробив правильні висновки, а в майбутньому буде здатен зробити правильний вибір в будь якій ситуації.


Джерело: http://dobro-biblio.ucoz.ru


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх