На Добропільщині горіли сільгоспугіддя

Переглядів: 856 0 15.09.2020 в 09:30:51 Новини району
На Добропільщині горіли сільгоспугіддя

Протягом минулої доби рятувальники Донеччини ліквідували 59 пожеж на відкритих територіях, повідомляє Головне управління ДСНС України у Донецькій області. Варто зазначити, що виникають подібні пожежі і через нехтування громадянами елементарними правилами пожежної безпеки. Адже у суху вітряну погоду достатньо лише однієї іскри, аби спалахнули гектари сухої трави.

Вогнеборці прикладають значні зусилля, аби попередити перекидання вогню на житлові будинки. Так, 13 вересня відбулась пожежа на околицях м. Мар’їнка. Силами Головного управління була ліквідована загроза займання 3 житлових будинків. Вогнем було знищено 3 га сухої трави. Від Головного управління залучалось 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки.

Крім того, протягом доби сталося 5 пожеж лісної підстілки в Лиманському та Слов’янському районах на загальній площі 1,07 га; 2 пожежі в сільгоспугіддях в Добропільському та Лиманському районах на загальній площі 7 га, а також 1 пожежа очерету на відкритій території у м. Маріуполь на площі 0,05 га. З початку року в екосистемах області виникло 502 пожежі на загальній площі 3246,414 га.


Джерело: https://www.facebook.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх