Модернизация медицины - залог качественных медицинских услуг

Переглядів: 1549 0 15.06.2013 в 16:12:41 Новини місцевої влади
Модернизация медицины - залог качественных медицинских услуг
Під час апаратної наради з начальниками відділів та управлінь Добропільської міської ради, яка відбулась 14 червня поточного року, міський голова Віктор ДЕРИПАСКА привітав керівників медичних закладів міста з професійним святом - Днем медичного працівника. 

«Якісна, сучасна, розвинена медицина – мета кожного медпрацівника і бажання кожного пацієнта. Тому сьогодні закладається фундамент оновленої системи охорони здоров'я. І це велика відповідальність для всіх нас», - підкреслив Віктор Трохимович.

Його слова продовжив начальник відділу охорони здоров’я Олег КРАВЧУК. У своїй доповіді про хід реформування системи охорони здоров’я в м. Добропілля він підкреслив, що Добропілля – на шляху прогресивних змін. Свідченням тому є створення за рішенням Головного управління охорони здоров'я Донецької обласної державної адміністрації госпітального округу на базі комунального лікувально-профілактичного закладу «Добропільська центральна міська лікарня», який об'єднує установи охорони здоров'я м. Добропілля, Добропільського та Олександрівського районів. 

«Реалізація у місті завдань і доручень Президента України з модернізації галузі охорони здоров’я має на меті забезпечення жителів Добропілля якісними медичними послугами. Ми прагнемо поліпшити здоров'я людей та умови роботи медичних працівників», – зазначив Олег Володимирович та запросив присутніх на урочисті заходи, присвячені Дню медичного працівника.

Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх