В Добропольском районе прошел конкурс маленьких эрудитов

Переглядів: 1080 0 07.05.2018 в 12:00:42 Новини району
В Добропольском районе прошел конкурс маленьких эрудитов

27 квітня в закладі дошкільної освіти №3 «Казка» Добропільської сільської ради, в рамках фестивалю дитячої творчості «Дивосвіт», відбувся районний конкурс«Пізнайко» серед дітей старшого дошкільного віку .

     З 14 закладів дошкільної освіти району приїхали на конкурс маленькі розумники і розумниці. Кожен дошкільний заклад було представлено командою з 3-х малят. Змагалися малюки в чотирьох конкурсах «Візітка», «Розминка», «Логіко – математичний», «Мовленнєвий».

     Оцінювало конкурсантів компетентне журі:

     Паращук Л.М. – практичний психолог відділу освіти Добропільської РДА;

     Марченко Л.О - голова ГО «Добре поле»;

     Спасік С.В. – вчитель початкових класів Добропільської ЗОШ I-III ступенів. 

     В першому конкурсі команди представляли назву, девіз та командира. В другому - знатоки показували свої знання про державу, народні та державні символи, а також українські народні казки. В третьому конкурсі малюки виконували завдання по картках (логічний ланцюжок) та викладали «Колумбове яйце» (складання з геометричних фігур). В четвертому конкурсі конкурсантам було запропоновано варіації «....а що було б, якби?...» за казкою «Гуси-лебеді». В залі панувала буря емоцій! Кожна команда була яскравою і неповторною!

     А переможцями стали:

     1 місце – команда «Пізнайко» ЗДО №5 «Малятко» Святогорівської селищної ради;

    2 місце - команди «Лідер» ЗДО №8»Зірочка» Золотоколодязької сільської ради,«Гострі перці» ЗДО «Тополька» Шахівської ОТГ, «Чудова трійка» ЗДО № 22 «Калинка» Криворізьської сільської ради;

     3 місце – «Капітошки» ЗДО «Дзвіночок» Святогорівської селищної ради. 

     Всі учасники конкурсу були нагороджені грамотами і дипломами, а також отримали солодощі та подарунки від постійного благодійника конкурсу ПрАТ «Глини Донбасу» (в рамках соціального контракту з Добропільською райдержадміністрацією та Добропільською районною радою) за сприяння ГО «Добре поле». 

Джерело: відділ освіти Добропільської райдержадміністрації.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх