Хто підрахує голоси на місцевих виборах у Добропiллi

Переглядів: 879 0 08.09.2020 в 07:30:23 Новини району
Хто підрахує голоси на місцевих виборах у Добропiллi

Вже наступного місяця нас чекають місцеві вибори. З 5 вересня офіційно розпочалася виборча кампанія. Місто «прикрашається» політичною рекламою, у Фейсбуці скоро не проштовхнутись від того, хто, з якою партією і в яку раду піде.

А хто ж буде керувати процесом підрахунку голосів? ЦВК оприлюднила списки територіальних виборчих комісій.
Отже, Добропільську міську територіальну комісію очолює Валентина Єфімцева. Слід зазначити, що ще донедавна головою комісії вказували Олександра Михалка, тренера з боксу. Голова комісії представляє партію «Слуга народу». До складу міськради нинішнього скликання Валентина Єфімцева була обрана від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

У комісії налічується 18 членів, по два представляють партії «Слуга народу», ОПЗЖ, ЄС (колишня БПП), «Голос», «Батьківщина», «За майбутнє», решта партій мають по одному представнику.

У складі Білозерської міської територіальної комісії теж 18 членів, очолює її представниця партії «За майбутнє» Вікторія Петренко. По два представника мають «Слуга народу», ОПЗЖ, «Батьківщина», ЄС, «Батьківщина», «Голос».

Ці дві комісії вже вказані як розташовані на території Покровського району. До цього району ввійдуть і дві сільські громади, Шахівська та Криворізька, але склади їх виборчих комісій ще не вказані.

Також відсутні дані щодо виборчої комісії в Новодонецькій громаді, яка буде входити до Краматорського району.


Хто підрахує голоси на місцевих виборах у Добропiллi


Хто підрахує голоси на місцевих виборах у Добропiллi


Джерело: НОВИЙ ШЛЯХ


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх