Как в Доброполье проходил тренинг "Публичные консультации: не медли - влияй"

Переглядів: 635 0 31.08.2019 в 08:30:36 Новини спорту
Как в Доброполье проходил тренинг

28 серпня у стінах Добропільської міської ради відбувся тренінг «Публічні консультації: не зволікай – впливай».

Представники всеукраїнської ініціативи «Активна Громада» в межах проекту «Задай курс владі», що реалізовується за підтримки Національного Демократичного Інституту(NDI), розповіли та обговорили перспективи та переваги публічних консультацій серед представників виконавчих відділів, депутатів міської ради, активістів, представників громадянських об’єднань, представників ЗМІ. 

Консультації з громадськістю - це інструмент, завдяки якому влада звертається до громадян задля отримання їх думок щодо питання, яке впливає на їхнє життя. Це діалог між владою і громадянами, який надає владі можливість почути і врахувати погляди громадян.

Нещодавно у місті прийняли положення щодо консультації з громадськістю і відтепер громада має змогу проводити консультації на власному ресурсі.
Головне, на тренінгу були розглянуті та обговорені можливі наступні питання, які протягом тижня будуть доведені до громадськості як консультації з громадськістю. Було прийнято рішення проводити ПК на двох ресурсах водночас(https://e-consultations.mrd.gov.ua та https://vdmk.org), що дасть можливість здобути більш об’єктивний результат та дозволить залучити більш мешканців міста та популяризувати ПК у місті.
Дякуємо всім громадянам, які прийняли участь у тренінгу. 
Не будьте осторонь у розвитку свого міста!


Джерело: Активная Громада Доброполья


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх