Как "Непоседы" весну встречали + ФОТО

Переглядів: 1787 0 27.03.2016 в 06:18:03 Творчість
Как

В народному ансамблі танцю "Непосиди" керівники колективу велике значення надають виховній роботі. Особлива увага приділяється вихованню дітей та підлітків на добрих традиціях свят обрядового календаря. Найулюбленіші з них "День Святого Миколая", "Масляна". А 25 березня акомпаніатор колективу Лілія Володимирівна Чернишова запросила вихованців середньої групи Б закликати і зустріти таку довгоочікувану весну на святі "Весну зустрічаємо", епіграфом якого стали слова улюбеної народної пісні "Весна іде, красу несе, а цій красі радіє все"

Свято вийшло пізнавальним та дуже цікавим. Діти з задоволенням відгатували загадки Сонечка, роль якого зіграла вихованка старшої групи Катерина Каплунова, прикрасили стрічками чудове весняне колесо, виконали складні завдання Дівчини-Весни, образ якої  створила Ольга Прудник, танцювали обрядовий танок "Подоляночка", "Веснянку" та свій улюбдений "Український козачок", плели живий "плетінь". З захопленням дивились, як Їх подруги зі старшої і середньої групи А танцювали класичний "Кривий танок". 

А ще юні непосиди дізналися зі старої легенди, чому саме українсці такі спічучі і талановиті.  Наприкінці свята з заплющеними очима слухали звуки живої природи та пташиний спів, який так радує нас навесні.

Свято закінчилось. Учасники свята ласують смачними подарунками - традиційними "жайворонками", що напекли для них батьки, які, до речі, майже в повному складі були присутні на святі. А нам лише залишається сподіватися, що весна почує щире дитяче закликання і нарешті нас порадує теплом і сонячним світом, першими квітами та зеленою травою.


  • Джерело: http://dobr-cdut.jimdo.com


    Агентство недвижимости Дом Доброполье



    ComForm">
    avatar
    Наверх