Как добропольские школы готовятся к началу нового учебного года

Переглядів: 825 0 27.08.2019 в 07:30:35 Освіта
Как добропольские школы готовятся к началу нового учебного года

Новий Шлях продовжує висвітлювати підготовку закладів освіти до нового навчального року згідно доповіді начальника відділу освіти Добропільської міськради І.В. Кальченко.

Де тривають ремонти 
У 2019 році заплановані продовження капітальних ремонтів в НВК № 7 у Добропіллі вартістю 7,6 млн грн і в Новодонецькій ЗОШ № 17 (16,2 млн грн). У ЦДЮТ в Добропіллі завершуються будівельні роботи на суму 1,5 млн грн.

Нове обладнання для шкіл
За кошти державного (1,3 млн) та місцевого (1,5 млн) бюджетів школи міста отримають дидактичні матеріали, музичні інструменти, сучасні меблі, комп’ютерне обладнання. Учні ЗОШ № 19 будуть грати на новому футбольному полі зі штучним покриттям, а НВК № 7 отримає чотири комплекти цифрового вимірювального обладнання для кабінетів природничо-математичних предметів. Два комплекти для кабінетів інформатики отримають НВК № 7 та ЗОШ № 16, планшети - учні з особливими потребами, сухий басейн вже закуплено для інклюзивно-реабілітаційного центру.

Гранти та проекти
Окрім грошей з державного та місцевих бюджетів заклади освіти мають змогу залучати кошти і від сторонніх організацій. Так, завдяки співробітництву з НЕФКО завершено роботи по термомодернізації двох дошкільних закладів у Добропіллі, «Сонечко» та «Тополька». 15 дитсадків та шкіл стали переможцями конкурсу «Громада своїми руками», започаткованого ДТЕК та міськрадою.


Джерело: НОВИЙ ШЛЯХ


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх