Як українці вітали коханих з Днем Святого Валентина у 2023 році: війна війною, а любов і Україна понад усе!

Переглядів: 1733 0 04.03.2023 в 14:21:34 Новини України
Як українці вітали коханих з Днем Святого Валентина у 2023 році: війна війною, а любов і Україна понад усе!

Як українці вітали коханих з Днем Святого Валентина у 2023 році: війна війною, а любов і Україна понад усе!

Звичайно, свята під час війни завжди мають сумний, а подекуди навіть трагічний присмак. Адже наша країна кожен день втрачає своїх кращих синів та дочок, які гинуть, захищаючи свою Батьківщину. Але життя — це завжди різні кольори. Тому, як співається в пісні, червоний колір любові, на жаль, знаходиться поруч з чорним, що уособлює у собі журбу та скорботу за всіма полеглими захисниками України. День Святого Валентина-2023 — свято кохання та вірності своїм почуттям — вперше довелося святкувати у умовах агресії росії. Хоча в православному церковному календарі чи в переліку літургійних дат Української Греко-католицької церкви ви не знайдете згадок про Валентинів день, в нас католицький святий, як і у всьому західному світі, вважається покровителем закоханих. Сьогодні, коли багато люблячих сердець змушені битися далеко одне від одного у зв’язку з війною, таке свято набуло особливого значення. Адже зараз, як ніколи до того в мирний час, розумієш цінність людського життя та крихкість такого поняття, як щастя. Тому й до вибору подарунків коханим українці підійшли по-іншому, не так, як до початку ворожого нападу.

Подарунок зі змістом та від щирого серця

Насправді зміни у підході до купівлі подарунків експерти зауважили ще під час підготовки до Нового року та Різдва. Недарма головними характеристиками святкових подарунків у той період стали позитивна енергетика, душевність та любов. Про це більш докладно можна прочитати у матеріалі за посиланням. Найкращою винагородою за виявлену увагу до близької людини тепер вважається її щира усмішка. Подарунок став уособленням добра та має приносити радість у серце кожного, хто його отримав. День Святого Валентина продовжив таку тенденцію. Добре, якщо це стане доброю традицією і після війни. Адже кохання — почуття, яке не потребує матеріального підтвердження. Ну, хіба у вигляді подарованої коханій обручки. Такий подарунок вона справді запам’ятає надовго. 

До речі освідчитися на Валентина — це гарна прикмета. Тому ті, хто не наважувався раніше зробити пропозицію руки та серця своїй обраниці, використав цей день для освідчення. Власне, сказати “я тебе кохаю” можна в будь-який день. Просто 14 лютого це набуває символічного та навіть містичного змісту. Та повернімось до більш простих, проте не менш щирих презентів, які дарували наші співвітчизники своїм “половинкам” практично через рік після початку війни.    

Експерти назвали найпопулярніші подарунки на День Святого Валентина-2023

Статистика знає все, тому звернемося до неї з питанням: що найчастіше отримували українці від своїх коханих? А ось і ТОП подарунків, на які наші співвітчизники не шкодували грошей та зусиль в пошуку оптимального варіанту:

  • Цукерки та інші смаколики (дівчатам) та пляшка файного алкоголю (хлопцям). 

  • Парфуми та косметика.

  • Повербанк та інші корисні гаджети.

  • Щось зроблене власноруч.

  • Будь-що, але з українською символікою, наприклад, футболка чи светр.

  • Вишиванка.

  • Донат на армію чи у якісь благодійний фонд — допомогу у боротьбі з ворогом вважають найкращим подарунком чимало українців. 

  • Смартфон.

  • Корисна у побуті річ — багато хто впевнений, що зараз не час розкидатися грошима та купувати романтичні, але не практичні речі. 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх