Общественный совет Доброполья: мэра выбирал народ, не мешайте ему работать!

Переглядів: 3042 0 22.08.2017 в 11:00:37 Новини району
Общественный совет Доброполья: мэра выбирал народ, не мешайте ему работать!

Сьогодні під головуванням Петра Древаля відбулось позачергове засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Добропільської міської ради.

Здавалося б, тільки на початку серпня члени громадської ради плідно попрацювали, розглянувши важливі питання життєдіяльності Добропілля. Та не могли вони залишитись осторонь тих подій, свідками яких стали багато містян 16 серпня 2017 року, коли колона агресивно налаштованих молодиків намагалася зірвати сесію міської ради. Під час обговорення цього питання обурення викликали і надто молодий вік «гастролерів», і недопустимо короткі терміни надання попередження про проведення мітингу, а більш за все те, що фактична спроба штурму сесійної зали ніяк не схожа на «санкціонований мітинг з десятьма учасниками», як було заявлено в повідомленні політичної партїї «Національний корпус».

«Міського голову обирав народ, більша частина добропільчан зараз підтримує його діяльність. Тож, суб’єктивна думка депутатів від різних політичних сил не повинна впливати на роботу мера та його команди. Бо депутат, перебуваючи на сесії, представляє інтереси своїх виборців, а не свої особисті»,- зазначив Петро Петрович в своїй промові. Також він подякував працівникам Добропільського відділення поліції за їх оперативну роботу по охороні громадського порядку під час проведення сесії міської ради.

За результатами обговорення член Громадської ради Валентина Орлова запропонувала звернутися до Міністерства внутрішніх справ та Служби Безпеки України з вимогою надати правову оцінку діям Національного корпусу. Учасники засідання одноголосно підтримали її пропозицію.


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх