Состоялось заседание президиума Добропольской организации Общества Красного Креста

Переглядів: 933 0 25.01.2018 в 10:00:46 Суспільство
Состоялось заседание президиума Добропольской организации Общества Красного Креста

21 січня 2018 року відбулося засідання президії Добропільської організації Товариства Червоного Хреста під головуванням Ірини Павленко. У заході взяли участь представники Добропільського району: голова районної ради Тамара Бєлянкіна та начальник управління соціального захисту населення Добропільської РДА Валентина Купцова.

На заході розглядалися такі питання:

- - підготовка до 100-річчя заснування Товариства Червоного Хреста України та 150-річчя Всесвітньої організації Червоного Хреста;

- - заява внутрішньо переміщеної особи про надання матеріальної допомоги;

- - план роботи організації на I квартал 2018 року.

Ірина Іванівна проінформувала присутніх, що у поточному місяці Добропільська організація Товариства Червоного Хреста надала допомогу лікарськими засобами на суму 4800 грн. комунальному лікувально-профілактичному закладу «Добропільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» . Ці ліки буде передано до Криворізької амбулаторії.

Головуюча звернулася з проханням до керівництва району щодо надання матеріальної підтримки діяльності організації, а також подякувала всім підприємствам, фізичним особам підприємцям та небайдужому населенню району за надану фінансову допомогу у 2017 році.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх