Городской голова В.Т. Дерипаска встретился с учителями истории

Переглядів: 1470 0 31.10.2013 в 13:36:59 Новини місцевої влади
Городской голова В.Т. Дерипаска встретился с учителями истории
   ,,Національна культурна спадщина, її неперервний зв'язок із сучасністю створюють міцне підґрунтя для розбудови незалежної України, відродження духовності, плекання історичної пам'яті народу”, - словами Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА розпочав свою зустріч за «круглим столом»  Добропільський міський голова Віктор ДЕРИПАСКА з вчителями історії та працівниками міського відділу освіти. 

   Тема «круглого столу», який відбувся 28 жовтня, в День визволення України від німецько-фашистських загарбників, була присвячена вшануванню пам’яті воїнів, що загинули, визволяючи Добропілля у 1943 році. 

   Як повідомив Віктор Трохимович, на території «великого» Добропілля зареєстровано 15 пам'яток історії та культури міського значення. Всі пам'ятники знаходяться у комунальній власності і на них укладені охоронні договори. Заходи щодо збереження та благоустрою пам'ятників, приведення в належний вигляд прилеглої території проводяться постійно. А наразі доходить свого завершення реконструкція братської могили радянським воїнам по вулиці Добролюбова в місті Добропілля.

   Освітяни в свою чергу презентували  підготовлену до урочистої події збірку «Пам'ятники Добропільщини розповідають». 

   Після теплої зустрічі всі учасники «круглого столу»  побували на братській могилі біля Добропільського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 - ДНЗ» та поклали квіти до відновленого пам’ятника. 

   Подвиг героїв безсмертний і пам’ять про них жива. 
Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх