Футболисты Доброполья - бронзовые призеры Чемпионата области !!!

Переглядів: 1278 0 08.03.2017 в 13:00:51
Футболисты Доброполья - бронзовые призеры Чемпионата области !!!

Майже три місяці , з великою напругою всі вболівальники добропільщини спостерігали за результатами участі збірної команди Добропілля з міні-футболу у Чемпіонаті області серед аматорських команд.

За підсумками І кола, з 12-ти кращих команд Донеччини, наши футболісти , маючи в арсеналі «золоті» бали, увійшли у 6-ку найсильніших та продовжували боротьбу , відстоюючи футзальну честь Добропілля на обласному рівні.

І ось нарешті , 5 березня у місті Слов’янськ , відбувся довгоочікуваний фінал.

За 3-4 місце змагалися команди Добропілля та Лиману. Технічно-підкована команда суперників з Лиману, не здавалась до останньої хвилини матчу. Але, наша збірна, виявилася сильнішою. З загальним рахунком 5-4, спортивна скарбничка міста поповнилася бронзовими медалями. Присутній віце-президент Федерації футболу Донецької області Олег Зубарєв, відмітив підвищення активності та рівня підготовленості Добропільських футболістів.

Щиро вітаємо футболістів : Тімошева Артема , Булку Олександра, Ступак Артема, Ніжник Ігора, Сафонова Миколу, Суходольського Влада, Нізімова Євгена,Власович Валерія, Пилипенко Євгена та їх наставника –Грибаускас Володимира з яскравою перемогою!

Так тримати !


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх