Фотофакт: двое добропольчан воспользовались случаем и добровольно сдали оружие

Переглядів: 1003 0 05.04.2017 в 08:00:54 Новини поліції
Фотофакт: двое добропольчан воспользовались случаем и добровольно сдали оружие

Двоє мешканців Добропільского району звернулися до правоохоронців із заявою про добровільну здачу зброї. Чоловіки видали дві мисливських рушниці: ТОЗ-БМ та ТОЗ 34Р. Власники зброї звільненні від кримінальної відповідальності.

До поліцейських звернувся 54-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що колись мав дозвіл на зберігання мисливської зброї. Але термін дії цього документу давно минув, а подовжити його він бажання немає. Тому чоловік виявив бажання здати належну йому гладко ствольну рушницю ТОЗ-34Р 12 калібру.

З аналогічною заявою звернувся і 40-річний колишній мисливець. У чоловіка, після втрати чинності дозволу на зберігання зброї, залишилася рушниця ТОЗ-БМ 16 калібру. Дізнавшись що поліція проводить місячник добровільної здачі зброї, не вагаючись вирішив не спокушати долю та здати зброю правоохоронцям.

В обох випадках зброя вилучена, а її законослухняні володарі звільнені від кримінальної відповідальності.

Поліція закликає громадян здавати зброю та боєприпаси, які незаконно зберігаються, до підрозділів дозвільної системи та органів поліції за місцем мешкання. Добровільно видавши незареєстровану зброю, громадяни не лише звільняються від відповідальності за незаконне зберігання зброї але й мають можливість оформити добровільно видану зброю в особисту власність.


Джерело: http://pokrovsk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх