Добропольские правоохранители привлекли к ответственности местную «самогонщицу»

Переглядів: 1705 0 27.02.2017 в 14:30:42 Новини поліції
Добропольские правоохранители привлекли к ответственности местную «самогонщицу»

 

Дільничні інспектори Добропільського відділення поліції припинили протиправну діяльність пенсіонерки, яка займалась виготовленням самогону у себе в квартирі. У правопорушниці виявлено та вилучено 20 літрів браги та самогонний апарат.

Правоохоронці ретельно перевіряють всі звернення громадян та повідомлення про правопорушення, – при цьому розглядається будь-яка інформація, що надійшла на спецлінію «102».

Так, нещодавно до Добропільського відділення поліції звернулись місцеві жителі однієї з багатоповерхівок та поскаржилися на свою сусідку, яка торгує самогоном.

Правоохоронці перевірили інформацію і, отримавши її підтвердження, навідалися за вказаною адресою. 55-річна господарка квартири, побачивши на порозі стражів порядку, стала помітно нервувати і спочатку навіть не хотіла впускати їх в оселю. Але потім схаменулась і дозволила увійти. В одній із кімнат поліцейські виявили і вилучили самогонний апарат та 20 літровий бідон з брагою. Відповідно до норм чинного законодавства всю «брагу» та самогонний апарат правоохоронці знищили на місці.

В своє виправдання правопорушниця повідомила, що займалася виготовленням самогону для власних потреб без мети збуту. Однак слід зазначити, що на винахідливу пенсіонерку та на її клієнтів вже неодноразово складалися адміністративні протоколи. Правоохоронці притягували їх до адміністративної відповідальності, проте, незважаючи на завіряння пенсіонерки про закриття «бізнесу», вона знову продовжує займатися виготовленням самогону.

За виготовлення та продаж саморобного алкоголю жінку буде притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 176 «Виготовлення, зберігання самогону або апаратів для його виробництва» КУпАП. Санкція статі передбачає накладення штрафу від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх