Добропольские полицейские задержали наркомана, который уже имел судимость за хранение наркотиков

Переглядів: 1391 0 11.03.2017 в 10:00:17 Новини поліції
Добропольские полицейские задержали наркомана, который уже имел судимость за хранение наркотиков

Правоохоронці затримали чоловіка, який розгулював містом з коноплею в кармані. Наркотики вилучено та направлено на експертизу, а їх власнику загрожує до 3 років позбавлення волі.

Під час відпрацювання території Добропільського району поліцейські зупинили для перевірки документів 22-річного місцевого мешканця. В ході перевірки його документів та огляду особистих речей правоохоронці з’ясували, що у кишені чоловік зберігає паперовий згорток із речовиною рослинного походження, зі специфічним запахом коноплі.

Молодик зізнався, що давно «курить травичку» і самостійно її виготовляє. Під час перевірки було встановлено, що це не перший випадок, коли правопорушнику доведеться постати перед законом за свою «пристрасть до наркотиків». Він вже мав судимість за скоєння аналогічного злочину.

Вилучена наркотична речовина направлена на експертизу, а у відношенні її хазяїна відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх