Добропольские правоохранители оперативно разыскали пропавшую 15-летнюю девушку и вернули ее домой

Переглядів: 1827 0 30.03.2017 в 13:30:44 Новини поліції
Добропольские правоохранители оперативно разыскали пропавшую 15-летнюю девушку и вернули ее домой

Вночі протягом декількох годин поліцейські Добропільського відділення поліції розшукували неповнолітню. Як з’ясувалось, дівчина вирішила, що вже доросла та відправилась в гості до свого приятеля, забувши попередити про це батьків. Така легковажність неповнолітньої, обернулася для її матері адміністративною відповідальністю, а для неї – профілактичною бесідою з поліцейськими.

Вчора, близько 23.00 до чергової частини Добропільського відділення поліції звернулась стурбована 41-річна жителька міста Білицьке, яка повідомила про зникнення своєї 15-річної доньки. Заявниця розповіла, що її дівчина разом з подругою пішла прогулятися, а пізно ввечері додому так і не повернулась.

На пошуки неповнолітньої по тривозі були підняті всі оперативні підрозділи Добропільського відділення поліції та орієнтовані піші і автопатрулі. Поліцейські всю ніч займалися пошуками неповнолітньої, опитували свідків та друзів, відпрацьовували місця відпочинку молоді, автовокзали та вулиці міста.

І вже через кілька годин правоохоронці нарешті встановили місцезнаходження неповнолітньої. Як з’ясувалося, дівчина поїхала в гості до свого знайомого в сусіднє місто, а саме у Добропілля. Ввечері хлопець запросив її до себе в гості, аби познайомити із батьками. Дівчина погодилась, однак на радощах вона забула попередити про це свою матір.

Зі слів неповнолітньої, вона була впевнена, що швидко повернеться додому і батьки навіть не помітять її відсутності. Однак в гостях вона затрималась, а коли збиралась повернутися, її вже розшукали поліцейські.

З 15-річною дівчиною поспілкувалися представники ювенальної поліції, які пояснили їй про неприпустимість такої поведінки, а також розповіли до яких негативних наслідків могло це призвести.

Також правоохоронці поспілкувались і з матір’ю неповнолітньої зазначивши, що треба більше уваги приділяти донці. Відносно жінки буде складено адміністративний протокол за ч.1 ст.184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративні правопорушення.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх