Добропольские полицейские за выходные изъяли холодное оружие и наркотики у двух местных жителей

Переглядів: 1178 0 06.06.2016 в 20:56:52 Новини поліції
Добропольские полицейские за выходные изъяли холодное оружие и наркотики у двух местных жителей

Добропільські правоохоронці за минулі вихідні вилучили холодну зброю та наркотичну речовину у двох місцевих мешканців

Співробітники Добропільського відділення поліції під час охорони громадського порядку, виявили та вилучили у 30 річного місцевого мешканця ніж «кустарного» виробництва. Того ж дня при патрулюванні міста у ще одного жителя Добропілля  було виявлено та вилучено паперовий згорток із речовиною рослинного походження та характерним запахом коноплі.

Правоохоронці під час охорони публічної безпеки громадян зупинили підозрілого юнака для перевірки документів. Під час особистого огляду його речей, в присутності понятих, поліцейські виявили та вилучили у нього в кишені ніж «кустарного» виробництва.

Чоловік повідомив, що ніж він знайшов ще в березні у лісосмузі. На питання - навіщо він носив холодну зброю із собою, фігурант відповів, що виключно в цілях самооборони.

Того ж дня в ході патрулювання міста правоохоронці зупинили підозрілого 31-річного місцевого жителя. При зовнішньому огляді в його сумці було виявлено та вилучено паперовий згорток із речовиною рослинного походження та характерним запахом коноплі. Чоловік пояснив, що коноплю він знайшов та залишив собі для власного вживання.

Холодну зброю та наркотичну речовину направлено на експертизу.

За вказаними фактами порушено два кримінальних провадження за ч.2 ст.263 «Носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів або іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу», та ч.1 ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального Кодексу України. Максимальне покарання, яке загрожує правопорушникам - позбавлення волі на строк до 3 років.

 

Добропільське відділення поліції

Покровського відділу поліції

ГУ НП в Донецькій області


Добропольские полицейские за выходные изъяли холодное оружие и наркотики у двух местных жителей


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх