Добропольская ОГНИ: "Нововведения в налоговой сфере от 06.11.14"

Переглядів: 1570 0 06.11.2014 в 21:37:11 Новини податкової інспекції
Добропольская ОГНИ:

       Добропільська ОДПІ ГУ Міндоходів у Донецькій області інформує громадян та платників податків регіону.

       За 9 місяців 2014 року платники податків м. Добропілля, Добропільського та Олександрівського районів наповнили бюджет держави більш ніж на 294 мільйони гривень.

       Саме така сума надійшла до Зведеного бюджету України від платників податків, що перебувають на податковому обліку в Добропільської ОДПІ та її Олександрівському відділенні.   

       За словами начальника Добропільської ОДПІ ГУ Міндоходів у Донецькій області Світлани Анатоліївни Сузіної, завдяки наполегливій праці податківців з виконання індикативних (планових) показників, додатково до доведеного планового завдання до Зведеного бюджету України надійшло 15,4 мільйона гривень.

       Виконання бюджетних призначень 9 місяців поточного року забезпечено за рахунок надходжень таких податків, зборів, платежів, як: податок на доходи фізичних осіб, податок на прибуток, плата за користування надрами, плата за землю (від юридичних та фізичних осіб), податку на додану вартість, збору за провадження деяких видів підприємницької діяльності (від юридичних та фізичних осіб), фіксованому сільськогосподарському податку, єдиному податку з юридичних та фізичних осіб, збору на розвиток виноградарства, садівництва, хмелярства, військовому збору тощо. 

       До Державного бюджету України місцевими суб’єктами господарювання протягом 9 місяців поточного року сплачено 133,6 мільйона гривень.

       

 

Підсумки роботи зі зверненнями громадян

протягом 9 місяців 2014 року

 

       З початку поточного року до Добропільської ОДПІ надійшло 31 письмове звернення громадян, на які вчасно надано відповіді заявникам, повторних звернень від цих громадян не надходило.

       У тому числі:

  • 21 звернення про надання роз’яснень з питання застосування окремих норм Податкового кодексу України;
  • 1 звернення з питання застосування штрафних (фінансових) санкцій;
  • 4 звернення з питання відмови від отримання реєстраційних номерів облікової картки платника податків;
  • 5 звернень про надання роз’яснень з єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. 

       Звернень, щодо надання публічної інформації у поточному 2014 році не надходило.

       Характерні питання, що порушувалися заявниками у зверненнях – це інформування про ухилення від сплати податків та незгода з нарахованими штрафними санкціями за несвоєчасно подану звітність (декларацію, розрахунок). З початку року порушень термінів та порядку розгляду звернень не допущено.

 

Кількість наданих послуг в ЦОП збільшується

 

       Протягом 9 місяців 2014 року до Центрів обслуговування платників Добропільської ОДПІ та ії Олександрівського відділення, за наданням адміністративних, консультаційних та інформаційних послуг звернулося 14924 представника бізнесу та громадян, яким надано 8190 адміністративних послу та 3369 інформаційно - консультативних. Як і у минулі звітні періоди найбільшою популярністю серед наданих адміністративних послуг користувалась послуга з видачі реєстраційного номеру облікової картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки. Так, з початку поточного року фізичним особам - платникам податків було надано 4677 таких послуг, що становить 57 відсотків від загальної кількості наданих адміністративних послуг. Також найбільш популярними питаннями серед відвідувачів ЦОПів були питання з роз’яснення норм чинного законодавства щодо сплати єдиного соціального внеску, переходу з однієї системи оподаткування на іншу, щодо роботи електронних сервісів, отримання ключів електронного цифрового підпису, декларування доходів громадян та інше.

   «Сьогодні не зважаючи на тривожні події, що відбуваються в Донецькій області, наше головне завдання – розуміти потреби платників податків, професійно консультувати та надавати підприємцям та громадянам сучасні послуги, -  підкреслила Світлана Анатоліївна Сузіна, - очікувані результати такого плідного діалогу – забезпечення наповнення дохідної частини бюджету, а відтак і своєчасне фінансування важливих соціальних програм, в тому числі і на місцевому рівні».

       До місцевих скарбниць м. Добропілля, Добропільського та Олександрівського районів області за дев’ять місяців поточного року надійшло 161,1 мільйона гривень, в тому числі з основних джерел надходжень місцевих бюджетів: податку на доходи фізичних осіб – 118,4 мільйона гривень, з плати за землю – 15,6 мільйона гривень.

       Посадовець також проінформувала, що фахівцями Добропільської ОДПІ виконані і планові призначення з єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, надходження з якого за 9 місяців поточного року склали майже 403 млн. грн.

 

Заповнення розрахункових документів при сплаті грошового зобов'язання

 

       Державна фіскальна служба України ще раз звертає увагу та нагадує платникам податків норми заповнення платіжних документів під час сплати грошового зобов'язання з податків, зборів, платежів при перерахуванні коштів до бюджету.

       Наказом Міндоходів від 22.10.2013 року N 609 «Про затвердження Порядку заповнення документів на переказ у разі сплати (стягнення) податків, зборів, митних платежів, єдиного внеску, здійснення бюджетного відшкодування податку на додану вартість, повернення помилково або надміру зарахованих коштів», зареєстрованого Міністерством юстиції України від 05.11.2013 року N 1878/24410 передбачено сплата за кожним видом платежу та за кожним кодом виду оплати.

       Заповнення та сплата має оформлятися окремим документом на переказ. Платникам податків необхідно заповнювати усі поля реквізиту «Призначення платежу» розрахункового документу у відповідності із затвердженим Порядком.   

       Основна увага повинна приділятися правильності заповнення платниками у банківських документах поля «Призначення платежу» з достовірними кодами та видами платежів тощо. Як зазначено в Алгоритмі заповнення поля «Призначення платежу», в полі N 3 вказуються відповідні реквізити:

- код ЄДРПОУ платника податку (у разі здійснення юридичною особою сплати за відокремлений підрозділ друкується код за ЄДРПОУ відокремленого підрозділу, за який здійснюється така сплата);

- реєстраційний номер облікової картки платника податків – фізичної особи або серія та номер паспорта громадянина України (у разі відмови від реєстраційного номера); - реєстраційний (обліковий) номер платника податків, який присвоюється органами Державною фіскальною службою України.

       При заповненні полів не допускаються пропуски (пробіли) між словами та службовими знаками.

       Наводимо приклад заповнення платіжних документів щодо результатів проведеної контрольно - перевірочної роботи підрозділам податкового та митного аудиту враховуються наступні коди видів сплати:

- 130 - сплата грошового зобов'язання, визначеного за результатами камеральної перевірки підрозділів податкового та митного аудиту;

- 131 - сплата грошового зобов'язання, визначеного за результатами документальної/фактичної перевірки підрозділів податкового та митного аудиту;

- 134 - сплата грошового зобов'язання, визначеного за результатами перевірки підрозділів податкового та митного аудиту (інші надходження);

- 354 - сплата грошового зобов'язання, визначеного за результатами документальної невиїзної перевірки підрозділів податкового та митного аудиту;

- 355 - сплата грошового зобов'язання, визначеного за результатами документальної виїзної перевірки підрозділів податкового та митного аудиту.

      Також надаємо пам'ятку по заповненню розрахункового документу при сплаті грошового зобов'язання, визначеного органом Державної фіскальної служби України за результатами проведеної підрозділом податкового та митного аудиту контрольно - перевірочної роботи.

 

Пам'ятка
по заповненню розрахункового документа при сплаті грошового зобов'язання, визначеного органом Міндоходів за результатами проведеної підрозділом податкового та митного аудиту контрольно - перевірочної роботи

(згідно вимог наказу МФУ від 22.10.2013 року N 609)

       При сплаті грошового зобов'язання, визначеного органом Міндоходів за результатами документальної/фактичної перевірки підрозділів податкового та митного аудиту, поле "Призначення платежу" розрахункового документа заповнюється наступним чином:

*

;131

;

сплата грошового зобов'язання, визначеного за результатами документальної/фактичної перевірки підрозділів податкового та митного аудиту

;

;

;

1

2

3

4

5

6

7

, де:

1 - службовий код (*);

2 - код виду сплати (131);

3 - код за ЄДРПО У платника, який здійснює сплату;

4 - друкується роз'яснювальна інформація про призначення платежу (сплата грошового зобов'язання, визначеного за результатами документальної/фактичної перевірки підрозділів податкового та митного аудиту);

5 - не заповнюється;

6 - не заповнюється;

7 - не заповнюється

 

       Детальніше ознайомитися з Порядком заповнення документів та списками кодів видів сплати можна на веб - порталі Державної фіскальної служби України за адресою: http://minrd.gov.ua/diyalnist-/zakonodavstvo-pro-d...

 

Шановні платники податків!!!

       Добропільська ОДПІ інформує платників податків м. Добропілля, Добропільського і Олександрівського районів Донецької області та нагадує про необхідність своєчасного та в повному обсязі декларування податкових (грошових) зобов’язань з податків, зборів, платежів під час подання податкової звітності за підсумками 9 місяців (ІІІ кварталу) 2014 року в терміни, передбачені Податковим кодексом України, а саме, - 10 листопада поточного року (у зв’язку з тим, що 9 листопада 2014 року – це вихідний день, тому останнім днем  подання звітності є перший після вихідного робочий день).

       Одночасно, звертаємо увагу платників податків на те, що терміни сплати самостійно розрахованих податкових (грошових) зобов’язань залишаються незмінними – 10 календарних днів після мінування граничного терміну подання податкової звітності, тобто останнім днем сплати задекларованих податкових (грошових) зобов’язань є 19 листопада поточного року.

       Вчасне подання податкової звітності та вчасна сплата до бюджету визначених податкових (грошових) зобов’язань, позволить уникнути суб’єктам господарювання нарахування штрафних (фінансових) санкцій та складання протоколів про адміністративні правопорушення.

       Додаткову довідкову інформацію можна отримати за телефонами: 2-88-72, 2-88-74

 

                Календар бухгалтера на листопад 2014 року 

Пн

Вт

Ср

Чт

Пт

Сб

Нд

 

 

 

 

 

 

1

2

 

3

4

5

6

7

8

9

 

10

11

12

13

14

15

16

 

17

18

19

20

21

22

23

 

24

25

26

27

28

29

30

 

Дата

Податок, збір, платіж

Підстава

7

О. Д. П.

звіту про суми податкових пільг за III квартал 2014 року

П. 3 Порядку обліку сум податків та зборів, не сплачених суб'єктом господарювання до бюджету у зв'язку з отриманням податкових пільг, затвердженого постановою КМУ від 27.12.2010 року № 1233;

10

О. Д. П.

податкової декларації з податку на прибуток підприємства за три квартали 2014 року платниками, у яких податковий період дорівнює календарному кварталу

Пп.49.18.2 ПК України від 02.12.2010 року

№ 2755-VI

10

О. Д. П.

розрахунку частини чистого прибутку (доходу), що підлягає сплаті до державного бюджету за результатами щоквартальної фінансово-господарської діяльності, за три квартали 2014 року

Пп.49.18.2 ПК України від 02.12.2010 року № 2755-VI;

п. 3 Порядку відрахування до державного бюджету частини чистого прибутку (доходу) державними унітарними підприємствами та їх об'єднаннями, затвердженого постановою КМУ від 23.02.2011 року № 138

10

О. Д. П.

розрахунку податкових зобов'язань щодо сплати консолідованого податку на прибуток підприємства за три квартали 2014 року платниками, у яких податковий період дорівнює календарному кварталу

Пп. 49.18.2 ПК України

від 02.12.2010 року 2755-VI

10

О. Д. П.

податкової декларації з податку на доходи (прибуток) страховика за три квартали 2014 року платниками, у яких податковий період дорівнює календарному кварталу

Пп. 49.18.2 ПК України

від 02.12.2010 року

№ 2755-VI

10

О. Д. П.

податкової декларації про результати спільної діяльності на території України без створення юридичної особи за три квартали 2014 року платниками, у яких податковий період дорівнює календарному кварталу

Пп. 49.18.2 ПК України

від 02.12.2010 року

№ 2755-VI

10

О. Д. П.

розрахунку оподатковуваного прибутку та податку на прибуток нерезидента, який провадить діяльність на території України через постійне представництво, на підставі складення відокремленого балансу фінансово-господарської діяльності, за три квартали 2014 року платниками, у яких податковий період дорівнює календарному кварталу

Пп. 49.18.2 ПК України

від 02.12.2010 року

№ 2755-VI

10

О. Д. П.

розрахунку оподатковуваного прибутку та податку на прибуток постійного представництва нерезидента, що здійснюється органом державної податкової служби, за три квартали 2014 року платниками, у яких податковий період дорівнює календарному кварталу

Пп. 49.18.2 ПК України

від 02.12.2010 року

№ 2755-VI

10

О. Д. П.

фінансової звітності за три квартали 2014 року до органів доходів та зборів платниками податку на прибуток, у яких податковий період дорівнює календарному кварталу:

- Балансу (Звіту про фінансовий стан) (форма № 1);

- Звіту про фінансові результати (Звіту про сукупний дохід) (форма № 2)

Пп. 46.2 ПК України

від 02.12.2010 року

№ 2755-VI

10

О. Д. П.

декларації про валютні цінності, доходи та майно, що належать резиденту України, в т. ч. спільному підприємству з іноземними інвестиціями, і знаходяться за її межами, за III квартал 2014 року

П. 3 наказу Мінфіну «Про затвердження форми Декларації про валютні цінності, доходи та майно, що належать резиденту України і знаходяться за її межами» від 25.12.1995 року № 207;

лист ДПСУ від 12.03.2012 року № 6994/7/22-3317  

10

О. Д. П.

податкової декларації з податку на додану вартість за III квартал 2014 року платниками, у яких податковий період дорівнює календарному кварталу 

Пп. 49.18.2 та п. 202.2 ПК України від 02.12.2010 року № 2755-VI

10

О. Д. П.

податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку, за III квартал 2014 року (форма № 1ДФ)

Пп. 49.18.2 та пп. «б» п. 176.2 ПК України від 02.12.2010 року № 2755-VI 

10

О. Д. П.

податкової декларації платника єдиного податку – фізичної особи – підприємця за три квартали 2014 року платниками, віднесеними до 3 та 5 груп

Пп. 49.18.2 та п. 296.3 ПК України від 02.12.2010 року № 2755-VI

10

О. Д. П.

податкової декларації платника єдиного податку – юридичної особи за три квартали 2014 року платниками, віднесеними до 4 та 6 груп 

Пп. 49.18.2 та п. 296.3 ПК України від 02.12.2010 року № 2755-VI

10

О. Д. П.

податкової декларації з екологічного податку за III квартал 2014 року

Пп. 49.18.2 та п. 250.2 ПК України від 02.12.2010 року № 2755-VI 

10

О. Д. П.

податкового розрахунку з плати за користування надрами для видобування корисних копалин за III квартал 2014 року

Пп.49.18.2 та пп. 263.11.1 ПК України від 02.12.2010 року № 2755-VI

10

О. Д. П.

податкового розрахунку з плати за користування надрами в цілях, не пов’язаних з видобуванням корисних копалин, за III квартал 2014 року

Пп. 49.18.2 та пп. 264.5.1 ПК України від 02.12.2010 року № 2755-VI

10

О. Д. П.

податкової декларації збору за спеціальне використання води для потреб гідроенергетики за III квартал 2014 року  

Пп. 49.18.2 та п. 328.3 ПК України від 02.12.2010 року № 2755-VI 

10

О. Д. П.

податкової декларації збору: за спеціальне використання поверхневих та підземних вод; за спеціальне використання поверхневої води теплоелектростанціями з прямоточною системою водопостачання; за спеціальне використання поверхневих і підземних вод житлово - комунальними підприємствами; за спеціальне використання води, яка входить виключно до складу напоїв; за спеціальне використання поверхневих і підземних вод для потреб рибництва; за спеціальне використання кар'єрної, шахтної, дренажної води за три квартали 2014 року 

Пп. 49.18.2 та п. 328.3 ПК України від 02.12.2010 року № 2755-VI 

10

О. Д. П.

податкової декларації збору за спеціальне використання поверхневих вод для потреб водного транспорту (крім стоянкових та службово-допоміжних суден) за три квартали 2014 року  

Пп. 49.18.2 та п. 328.3 ПК України від 02.12.2010 року № 2755-VI 

10

О. Д. П.

податкового розрахунку збору за спеціальне використання лісових ресурсів за три квартали 2014 року 

Пп.49.18.2 та п. 334.2 ПК України від 02.12.2010 року № 2755-VI

10

О. Д. П.

податкової декларації збору за місця для паркування транспортних засобів за три квартали 2014 року 

Пп.49.18.2 ПК України

від 02.12.2010 року

№ 2755-VI

10

О. Д. П.

податкової декларації туристичного збору за три квартали 2014 року

Пп.49.18.2 ПК України

від 02.12.2010 року

№ 2755-VI

10

О. Д. П.

декларації з особливого податку на операції з відчуження цінних паперів та операцій з деривативами за III квартал 2014 року

Пп. 49.18.2 та п. 219.4 ПК України від 02.12.2010 року № 2755-VI

14

О. Д. С.*  

авансових платежів з податку на доходи фізичних осіб фізичними особами – суб'єктами підприємницької діяльності

Пп.177.5.1 ПК України

від 02.12.2010 року

№ 2755-VI

14

О. Д. С.

авансових платежів єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування фізичними особами – суб'єктами підприємницької діяльності (крім тих, які обрали спрощену систему оподаткування)

Пп. 2 п. 4.5 Інструкції про порядок нарахування і сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування,затвердженої наказом Міндоходів від 09.09.2013 року № 455

14

О. Д. П.

звіту про використання РРО та книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок) (форма № ЗВР-1) за жовтень 2014 року, якщо не передбачено подання інформації по дротових або бездротових каналах зв'язку

П. 7 ст. 3 Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» від 06.07.1995 року № 265/95-ВР

14

О. Д. П.

довідки про використані розрахункові книжки  за жовтень 2014 року, якщо не передбачено подання інформації по дротових або бездротових каналах зв'язку

П. 7 ст. 3 Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» від 06.07.1995 року № 265/95-ВР

14

О. Д. С.  

збору за провадження торговельної діяльності, діяльності з надання платних послуг, здійснення торгівлі валютними цінностями (з придбанням торгового патенту) за грудень 2014 року 

Пп.267.5.2 ПК України від 02.12.2010 року

№ 2755-VI

19

О. Д. С.  

податку на прибуток підприємства за III квартал 2014 року

П. 57.1 ПК України від 02.12.2010 року № 2755-VI

19

О. Д. С.

частини чистого прибутку (доходу) державними унітарними підприємствами та їх об'єднаннями за результатами фінансово-господарської діяльності за III квартал 2014 року

П.57.1 ПК України від 02.12.2010 року №2755-VI;

п. 2 Порядку відрахування до державного бюджету частини чистого прибутку (доходу) державними унітарними підприємствами та їх об'єднаннями, затвердженого постановою КМУ від 23.02.2011 року № 138

19

О. Д. С.

податку на додану вартість за III квартал 2014 року

П. 57.1 ПК України від 02.12.2010 року № 2755-VI

19

О. Д. С.

екологічного податку за III квартал 2014 року 

П. 57.1 ПК України від 02.12.2010 року № 2755-VI

19

О. Д. С.

плати за користування надрами для видобування корисних копалин за III квартал 2014 року 

П. 57.1 ПК України від 02.12.2010 року № 2755-VI

19

О. Д. С.

плати за користування надрами в цілях, не пов'язаних з видобуванням корисних копалин, за III квартал 2014 року 

П. 57.1 ПК України від 02.12.2010 року № 2755-VI

19

О. Д. С.

збору за спеціальне використання води за III квартал 2014 року 

П. 57.1 ПК України від 02.12.2010 року № 2755-VI

19

О. Д. С.

збору за спеціальне використання лісових ресурсів та користування земельними ділянками лісового фонду за III квартал 2014 року 

П. 57.1 ПК України від 02.12.2010 року № 2755-VI

19

О. Д. С.

збору за місця для паркування транспортних засобів за III квартал 2014 року 

П. 57.1 та пп. 266.5.1 ПК України від 02.12.2010 року № 2755-VI

19

О. Д. С.

туристичного збору за III квартал 2014 року 

П. 57.1 та пп. 268.7.1 ПК України від 02.12.2010 року № 2755-VI

19

О. Д. С.

єдиного податку з сум доходів, що оподатковуються за ставкою 15 % та задекларовані в III кварталі 2014 року платниками єдиного податку 1 та 2 груп

П.295.7 ПК України від 02.12.2010 року № 2755-VI

19

О. Д. С.

єдиного податку за III квартал 2014 року платниками, віднесеними до 3, 4, 5 та 6 груп 

П.295.3 ПК України від 02.12.2010 року № 2755-VI 

20

О. Д. С.

єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування

з доходу за жовтень 2014 року

Абз. 1 ч. 8 ст. 9 Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування» від 08.07.2010 року № 2464-VI;

пп. 6 п. 4.3 та п. 4.10 Інструкції про порядок нарахування і сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, затвердженої наказом Міндоходів від 09.09.2013 року № 455

20

О. Д. С.

авансового внеску з єдиного податку за листопад 2014 року платниками єдиного податку 1 та 2 груп

П.295.1 ПК України від 02.12.2010 року № 2755-VI

20

О. Д. П.

податкової декларації з податку на додану вартість за жовтень 2014 року платниками, у яких податковий період дорівнює календарному місяцю 

Пп. 49.18.1 та п. 203.1 ПК України від 02.12.2010 року № 2755-VI

20

О. Д. П.

копій записів у реєстрах виданих та отриманих податкових накладних за жовтень 2014 року в електронному вигляді усіма платниками податку 

Пп. 49.18.1 та п. 201.15 ПК України від 02.12.2010 року № 2755-VI

20

О. Д. П.

декларації акцизного податку за жовтень 2014 року

Пп. 49.18.1 та п. 223.2 ПК України від 02.12.2010 року № 2755-VI 

20

О. Д. П.

податкової декларації з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності) за жовтень 2014 року

Пп. 49.18.1 та п. 286.3ПК України від 02.12.2010 року № 2755-VI 

20

О. Д. П.

податкової декларації зі збору за користування радіочастотним ресурсом України за жовтень 2014 року

Пп. 49.18.1 та п. 321.5 ПК України від 02.12.2010 року № 2755-VI 

20

О. Д. П.

розрахунку суми збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства за жовтень 2014 року

Пп. 49.18.1 ПК України

від 02.12.2010 року № 2755-VI;

п. 2 Порядку справляння збору та використання коштів на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства, затвердженого постановою КМУ від 15.07.2005 року № 587  

20

О. Д. П.

звіту про суми нарахованої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення, допомоги, компенсації) застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування до органів доходів і зборів (форма № Д4 (місячна)) за жовтень 2014 року

П. 3.1 Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, затвердженого наказом Міндоходів від 09.09.2013 року № 454

28

О. Д. С.

єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування гірничими підприємствами з доходу за жовтень 2014 року

Абз. 1 ч. 8 ст. 9 Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування» від 08.07.2010 року № 2464-VI;

пп. 6 п. 4.3 та п. 4.10 Інструкції про порядок нарахування і сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, затвердженої наказом Міндоходів від 09.09.2013 року № 455

28

                                                           О. Д. С.

авансових внесків з податку на прибуток за листопад 2014 року

Абз. 4 п. 57.1 ПК України від 02.12.2010 року № 2755-VI

28

О. Д. С.

податку на додану вартість за жовтень 2014 року

П.57.1 та п.203.2 ПК України від 02.12.2010 року № 2755-VI

28

О. Д. С.

акцизного податку за жовтень 2014 року 

П. 57.1 та пп. 222.1.1 ПК України

від 02.12.2010 року № 2755-VI

28

О. Д. С.

плати за землю за жовтень 2014 року 

П. 57.1, п. 287.3 та п. 287.4 ПК України

від 02.12.2010 року № 2755-VI

28

О. Д. С.

фіксованого сільськогосподарського податку за жовтень 2014 року 

П. 57.1 та п. 296.2 ПК України

від 02.12.2010 року № 2755-VI

28

О. Д. С.

збору за користування радіочастотним ресурсом за жовтень 2014 року 

П. 57.1 та п. 322.1 ПК України від 02.12.2010 року № 2755-VI

 

28

О. Д. С.

збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства за жовтень 2014 року

П.57.1 ПК України від 02.12.2010 року № 2755-VI;

ст. 4 Закону України «Про збір на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства» від 09.04.99 року № 587-XIV

28

О. Д. С.

податку на доходи фізичних осіб з нарахованого, але не виплаченого доходу, за жовтень 2014 року

Пп. 168.1.5 ПК України від 02.12.2010 року

№ 2755-VI

28

О. Д. С.

військового збору з нарахованого, але не виплаченого доходу, за жовтень 2014 року 

Пп. 168.1.5 та п. 16 1 підр. 10 р. XX ПК України від 02.12.2010 року № 2755-VI

                   
 

* О. Д. П. – останній день подання;

   О. Д. С. – останній день сплати.

 

 

 

 

 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх