Вниманию предпринимателей Доброполья: плательщики акцизного налога отчитываются по новым формам

Переглядів: 1307 0 30.04.2016 в 18:58:06 Новини податкової інспекції
Вниманию предпринимателей Доброполья: плательщики акцизного налога отчитываются по новым формам

Добропільська ОДПІ звертає увагу суб’єктів господарювання, незалежно від форми власності, які виробляють та реалізують спирт, алкогольні напої, тютюнові вироби, які одержали ліцензії на право оптової/роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, які знаходяться на обліку в Добропільській ОДПІ, про затвердження нових форм звітів щодо виробництва та обороту спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів, а також порядків їх заповнення (наказ Міністерства фінансів України від 11.02.2016 № 49).

Якщо суб’єкт господарювання має в своєму складі структурні одиниці, які не є юридичними особами, звіт заповнюється в цілому щодо підприємства з урахуванням усіх структурних одиниць.

Звіти складаються окремо за кожний місяць та до 10 числа місяця, що настає за звітним, подаються до Добропільської ОДПІ (прозвітувати за новими формами за квітень необхідно до 10 травня 2016 року).

Попереджаємо, що у разі неподання/несвоєчасного подання звіту або подання звіту з недостовірними даними, передбачено штрафні санкції у розмірі 17000 гривень.

 

   

Сектор організації роботи

 Добропільської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області

 

 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх