Доброполье. "Ми господарі ЄВРО - 2012"

Переглядів: 1556 0 24.09.2011 в 09:59:51 Новини району
Доброполье.

22 вересня  на базі Добропільської ЗОШ було проведено районний спортивно-виховний захід «Ми господарі ЄВРО 2012» для заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів, вчителів фізичного виховання

В рамках проведення заходу учні та гості семінару мали можливість  здійснити «Подорож у країну Чарівних м’ячів», стати глядачами усного журналу «Ода спорту», прийняти участь в спортивному змаганні «Мама, тато і я – спортивна сім’я».

Заступник директора з навчально-виховної роботи Добропільської ЗОШ О. Мальцева презентувала інформаційний збірник «Футбол від А до Я».

Участь в семінарі також прийняли спортсмени – випускники школи, Добропільський сільський голова Ю. Кравченко, спеціалісти районного відділу освіти.

Під час підготовки до проведення заходу значна увага була приділена оформленню школи за вищевказаною тематикою, в чому  прийняли посильну участь всі учні навчального закладу. Дуже вразила всіх присутніх спеціально виготовлена спортивна стінка «ЄВРО – 2012» з талісманами майбутнього чемпіонату, календарем, картами Польщі  і України.


Источник: http://dobrrda.gov.ua/


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх