Добропільські лікарні отримали допомогу від БФ «Руки друзів»

Переглядів: 924 0 10.04.2020 в 08:30:29 Суспільство
Добропільські лікарні отримали допомогу від БФ «Руки друзів»

Карантин – не привід відпочивати. А для БФ «Руки друзів» він став причиною більш напруженої роботи.

Під час карантинних заходів особлива увага повинна приділятися питанням гігієни і наш Фонд разом з партнерами сприяє покращенню гігієнічного стану в лікарнях і дитячих закладах. Всього за пару тижнів карантину ми розвезли 210 наборів памперсів для дітей, 115 гігієнічних наборів і наборів підгузків для дорослих, 84 великих комплекти гігієнічних матеріалів до медичних та дитячих установах Донеччини. Ми вже побували в містах: Краматорськ, Торецьк, Костянтинівка, Дружківка, Курахово, Авдіївка, Слов’янськ, Миколаївка, Нетайлове, Мирноград, Селідове, Волноваха, Маріуполь, Добропілля, Святогірськ та Бахмут.

Дуже потрібні малюкам памперси отримали Миколаївська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат № 7 та Дружківський дитячий будинок-інтернат, краматорські будинок дитини "Антошка" та КНРЦ «Гайок», дитсадки Нетайлова. Знадобляться вони й маленьким пацієнтам Слов’янської КЛПЗ "Міська Дитяча Лікарня", "Дитячого територіального медичного об’єднання» та обласного перинатального центру у Краматорську.

Та, часом, памперси потрібні і дорослим пацієнтам лікарень та відвідувачам соціальних центрів і організацій, що допомагають тим, хто опинився у скрутному становищі.

Цей проєкт впроваджує Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) - UNICEF Ukraine та БО «МБФ Руки Друзів» за фінансової підтримки USAID Ukraine - USAID Україна


Джерело: Міжнародний благодійний фонд "Руки друзів"

Мітки: фонд, помощь


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх