Депутаты Большого Доброполья крайне возмущены выступлением Дмитрия Лубинця с трибуны ВР об отсутствии символики в г. Доброполье

Переглядів: 2801 0 28.03.2017 в 08:00:33 Новини місцевої влади
Депутаты Большого Доброполья крайне возмущены выступлением Дмитрия Лубинця с трибуны ВР об отсутствии символики в г. Доброполье

Відстоювання Державних символів чи власного рейтингу?

Депутати Великого Добропілля вкрай обурені виступом народного депутата України Дмитра Лубінця з трибуни Верховної ради щодо відсутності символіки в м. Добропілля. Пану Лубінцю було подано недостовірну інформацію, яка є нічим іншим, як бажанням депутата Добропільської міської ради Стрепоченка М.Б. нашкодити мешканцям регіону та дискредитувати не тільки міську, а й центральну владу.

Влада та мешканці Добропілля з великою повагою ставляться до Державної символіки, повсякденно виховують у підростаючого покоління почуття гордості за Україну.

у Миколи Борисовича душе простий. Він намагається відвернути увагу від своєї бездіяльності як депутата, використовуючи брудні методи та навіть родинні зв’язки. Саме у зв’язку з цим Добропільська міська рада звернулася до Центральної виборчої комісії, Адміністрації Президента України, голови партії БПП «Солідарність» щодо дострокового припинення повноважень депутата Добропільської міської ради VII скликання Стрепоченка М.Б., діяльність якого систематично направлена на дестабілізацію ситуації в місті (копія звернення додається).

До речі, безпідставно звинувачуючи міського голову у зневажливому ставленні до Державної символіки, сам пан Стрепоченко М.Б. не потурбувався про гідний вигляд Державного прапору у своєму селищі та над власною домівкою. Підтвердженням цього є фото за посиланням.

Дуже прикро, що неперевірена і перекручена інформація саме від народного депутата Верховної ради України може формувати неправдиве уявлення про Добропілля в рамках всієї країни.

Депутатами Великого Добропілля запропоновано Дмитру Лубінцю більш детально розібратися в такому важливому для репутації нашого міста питанні та публічно дати реальну оцінку ситуації.

Небайдужі мешканці міста та депутатський корпус готові захищати та відстоювати позицію розвитку Добропілля, бо саме цей шлях сьогодні обрав Андрій Аксьонов!

Депутати міських та селищної рад Великого Добропілля


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх