Представники "Активної громади" спілкувалися с пересічними громадянами щодо змін до Конституції України + ФОТО

Переглядів: 811 0 18.02.2020 в 10:30:16 Суспільство
Представники

Нещодавно представники "Активної громади" спілкувалися с пересічними громадянами щодо змін до Конституції України, запропонованими Президентом: зменшення кількості народних депутатів та діяльність депутатів міської ради.

Більшість громадян підтримують ініціативу зменшення кількість депутатів ВР, але є й інша думка, основана на том, що такі міста, як Добропілля, не мають свого представника у Раді, а ті мажоритарні представники, що представляють інтереси округа, не мають ні офісів, ні представників у місті і "взагалі забувають всіх, як тільки заходять у двері Верховної Ради".

Щодо діяльності депутатів міської ради мешканці очікують більше результатів, відкритості та проінформованості громадян про діяльность ради та виконавчих органів влади. " Є таке відчуття, що всі рішення приймаються кулуарно в інтересах деяких кланів, взагалі без зацікавлення думкою мешканців."

Зі сторони хочемо зауважити, що звітування та взаємодія з виборцями депутатів МР має і позитивні риси. З'явилися соціальні сторінки депутатів, річні звіти проходили публічно і також є звіти у міської раді. Хоча таку діяльність ведуть одиниці депутатів, ми сподіваємося, що ситуація буде змінюватися на найкраще.


Представники


Представники


Джерело: Активна Громада Добропільщини


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх