Делегация из Закарпатья гостила в Добропольском районе + ФОТО

Переглядів: 1079 0 28.08.2018 в 12:00:25 Новини району
Делегация из Закарпатья гостила в Добропольском районе + ФОТО

З 20 по 24 серпня 2018 року на теренах Добропільського району перебувала делегація із Закарпатської області на чолі з головою Великоберезнянської районної ради Ярославом Шукаль.

   Дуже символічно, що гості з самої крайньої точки на заході вирішили відзначити День Незалежності на сході. Ярослав Юрійович висловив таку думку, що ця традиція буде продовжена.
  Під час перебування на Добропільщині, гостей ознайомили з об’єктами соціальної інфраструктури в Ганнівській та Добропільській сільських радах. Делегацію радо зустрічали в Святогорівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, учні якої на чолі з директором школи Світланою Дудушко двічі перебували на гостинній Великоберезнянщині.
     

     А також гостям показали Семенівку, де відбувалися бойові дії 2014 року і місто Святогірськ. 
   23 серпня на урочистостях до Дня Державного Прапора та до Дня Незалежності в Добропільському районі, голова Великоберезнянської районної ради сказав: «Що ми єдині, єдині в своїй любові до України, єдині незалежно від географічних координат. І від нас залежить якою хочемо бачити свою країну». 
 

   Після урочистостей делегація з Великоберезнянщини разом з заступником голови Добропільської районної ради Іриною Стрепоченко, Добропільським сільським головою Анною Павловою, Ганнівським сільським головою Лілією Тихоновою та Золотоколодязьким сільським головою Тетяною Сидоренко взяли участь у відкритті каплички Матері Божої в 66 військовому мобільному госпіталю Військово-медичного клінічного центру Західного регіону, яку Ярослав Юрійович подарував від Великоберезнянської громади. Приємно було зустріти на молебні голову Свалявської районної ради Мирославу Ливч, яка також відчула потребу святкувати День Незалежності разом з військовослужбовцями на Донеччині. До військового шпиталю завітала багаточисельна делегація Львівської обласної ради.
   Заступник начальника госпіталю з медичної частини полковник медичної служби Василь Петрович Чудик нагородив грамотами Львівську обласну раду та голову Великоберезнянської районної ради Ярослава Юрійовича Шукаль за благодійну діяльність та підтримку.
   Співпраця східного і західного регіонів продовжується та приносить корисні плоди для розбудови та захисту нашої держави. Разом переможемо!


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх