Андрей Хорошавин - самый ответственный депутат Добропольского городского совета

Переглядів: 1745 0 04.02.2019 в 13:30:55 Новини місцевої влади
Андрей Хорошавин - самый ответственный депутат Добропольского городского совета

У 2018 році відбулось 16 пленарних засідань сесії міської ради, жодне з яких не відбулося у повному складі депутатського корпусу. Втім, один детупат має 100% явку на всі сесії у 2018 році: Хорошавін Андрій. Про це повідомляе сайт Добропільської міської ради

Всього одне пропущене засідання за весь 2018 рік у депутатів: Линник Наталя, Стреліна Тетьяна, Селіваров Генадій, Кітам Констянтин.
Найбільше пропусків засідань сесії лише у одного депутата : Кудря Ігор. Він пропустил 16 засідань із 16 можливих.
Також серед семи депутатів, які пропустили більше 50% засідань знаходяться: Федько Ігор , Константін Маргарита, Дрох Валентина, Шолоков Ігор , Гарвиріх Вадім, Омельченко Володимир.

У Законі України «Про статус депутатів місцевих рад» йдеться: «Депутат місцевої ради зобов’язаний бути присутнім на пленарних засіданнях ради, засіданнях постійної комісії та інших органів ради, до складу яких він входить… У разі пропуску депутатом протягом року більше половини пленарних засідань ради або засідань постійної комісії, членом якої він є, невиконання ним без поважних причин рішень і доручень ради та її органів відповідна рада може звернутися до виборців з пропозицією про відкликання такого депутата у встановленому законом порядку».


Джерело: Активна Громада Добропільщини


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх