Депутаты Октябрьского сельского совета отказались от услуг КП "Агрокомсервис"

Переглядів: 1873 0 29.03.2016 в 17:43:59 Новини району
Депутаты Октябрьского сельского совета отказались от услуг КП

Сьогодні відбулась робоча поїздка заступника голови районної ради Ірини Стрепоченко до Октябрської сільської ради, в якій проходила чергова сесія. Найбільш гаряче депутатами обговорювалося питання формування тарифів на водопостачання та вивіз ТПВ. Директор КП «Агрокомсервіс» Костянтин Солнцев проінформував присутніх про те, що діючі тарифи не відповідають собівартості наданих послуг.
 

Необхідно зазначити, що на сьогоднішній день відсутність відшкодування витрат комунальним підприємствам в розмірі різниці між фактичними витратами та нарахуваннями за надані послуги відповідно до діючих тарифів ставить під загрозу стабільність забезпечення житлово-комунальними послугами і може призвести до:
-         припинення або обмеження надання цих послуг;
-         збільшення заборгованості за спожиту електроенергію;
-         виникнення (збільшення) заборгованості із заробітної плати;
-         нарахування підприємствам штрафних санкцій за несвоєчасні розрахунки за енергоносії та податкові зобов’язання
Таким чином, виділення коштів на відшкодування різниці в тарифах для населення з місцевого бюджету є найбільш реальним джерелом забезпечення фінансової діяльності комунального підприємства в період між встановленням нових тарифів.  
Депутати новоствореної об’єднаної територіальної громади прийняли рішення самостійно вирішувати комунальні питання своєї території та створити власне комунальне підприємство.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх