Амброзия полынелистная - опасный бурьян для добропольчан

Переглядів: 1501 0 13.06.2013 в 21:50:36 Новини району
Амброзия полынелистная - опасный бурьян для добропольчан
Згідно розпорядження Добропільського міського голови від 07.06.2006 №154р затверджено склад робочої групи з організації проведення обстеження земель промислового призначення на виявлення карантинних бур’янів. Проводиться обстеження території міста Добропілля  на виявлення та виконання землевласниками та землекористувачами комплексу заходів по недопущенню розповсюдження бур’янів, в тому числі карантинних рослин.
                
Одним з видів шкідливих рослин  є амброзія полинолиста – небезпечний для людини і довкілля бур’ян, який засмічує подвір’я та вулиці, присадибні ділянки, сади, парки, пустирі, узбіччя доріг.             
                
Для забезпечення ефективної ліквідації амброзії полинолистої  приоритетне значення має комплексне застосування методів боротьби з нею, а саме: механічних, агротехнічних, хімічних та біологічних.
               
Тому, одним з основних завдань виконавчого комітету Добропільської міської ради на даний час є виявлення  та локалізація карантинних бур’янів.
               
В місті Добропілля працює Інспекція  з охорони природного навколишнього середовища  та благоустрою міста Добропілля. Інспекції надані повноваження складати приписи та протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 150,152,154  адміністративного Кодексу України.   
             
Нагадуємо що, за невиконання заходів щодо боротьби з карантинними рослинами передбачається адміністративне покарання у вигляді накладання штрафу: 
-    на громадян від двадцяти (340 грн.) до вісімдесяти (1360 грн.) неоподаткованих мінімумів доходів громадян  
-    на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від п’яти десяти  (850 грн.) до ста (1700 грн.) неоподаткованих мінімумів доходів громадян.                                               
             
Виконавчий комітет, робоча група з організації проведення обстеження земель промислового призначення, звертається до мешканців міста з проханням прийняти участь в виконанні заходів щодо боротьби з карантинними рослинами, та не допустити розповсюдження амброзії полинолистої  на території міста Добропілля.

Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх