У Добропіллі можно займатись спортом з віртуальним тренером + ВІДЕО

Переглядів: 1080 0 20.08.2021 в 07:30:43 Новини спорту
У Добропіллі можно займатись спортом з віртуальним тренером + ВІДЕО

Активні парки охоплюють все більше населених пунктів Донеччини. Днями вони з’явилися у Добропіллі та Олександрівці.

Представлене знаряддя розраховане на відвідувачів будь-якого рівня фізичної підготовки: лавочка, шведська стінка, бруси/турніки, а також координаційна лінія, вільний простір, сходинки. Поруч з елементами розміщено навігаційні таблички «Тренуйся тут» – відсканувавши за допомогою смартфону QR-коди, можна перейти на сайт з відеоуроками та провести заняття з віртуальним тренером. При цьому кожен має змогу обрати рівень складності вправ: «новачок», «середній» або «профі».

Цей проєкт реалізують в рамках президентської програми «Здорова Україна» з метою зробити спорт ближчим до людей. Відкриття нових активних парків відбулося за участі заступника голови Донецької облдержадміністрації Вадима Філашкіна та начальника управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимира Мицика. Вихідними на локаціях працюватимуть координатори, які влаштовуватимуть для місцевих мешканців різноманітні заходи.

Нагадаємо, протягом першої половини серпня такі парки запрацювали в Краматорську, Авдіївці, Бахмуті, Волновасі, Вугледарі, Дружківці, Костянтинівці, Мар’їнці, Маріуполі та Покровську.


Джерело: Телеканал Донеччина TV. ДTV


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх