Заместитель городского головы Доброполья провел совещание по поводу решения проблем с водой

Переглядів: 2618 1 16.07.2014 в 14:15:36 Новини комунальних служб
Заместитель городского головы Доброполья провел совещание по поводу решения проблем с водой

   Заступник міського голови Юрій СКОПІНЦЕВ 15 липня провів нараду з питання водопостачання міста Добропілля з головами ОСББ, старшими багатоповерхових будинків та керівниками комунальних підприємств.
    
   Юрій Єгорович поінформував присутніх про критичну ситуацію, яка склалася останнім часом в регіоні. Він зазначив, що «Комунальне підприємство «Компанія «Вода Донбасу» працює в найскладніших умовах у період проведення антитерористичної операції. Об'єкти Компанії розміщені на всій території Донецької області і забезпечують водою весь Донбас. У районі проведення бойових дій піддавалися руйнуванню споруди і трубопроводи каналу „Сіверський Донець-Донбас” та Другого Донецького водопроводу. Після виконання ремонтних робіт і запуску каналу - знову зупинка. На робочому місці загинули троє співробітників підприємства, є поранені. Централізоване водопостачання частини міст практично припинено, частина міст забезпечується водою з резервних джерел. За даними офіційного сайту КП "Компанія" Вода Донбасу ", на даний час розпочато роботи з відновлення енергопостачання першого і другого підйомів каналу "Сіверський Донець-Донбас". Відновлено енергопостачання першого і другого підйомів Другого Донецького водопроводу, фільтрувальних станцій № 1 та № 2. У даний час проводяться ремонтні роботи на водоводі Другого Донецького водопроводу. 6 липня 2014 року  фахівці Компанії побували на насосній станції першого підйому каналу „Сіверський Донець-Донбас” для попереднього обстеження. Були виявлені пошкодження в результаті попадання снарядів: пошкоджено трансформатор, будівля насосної станції, сміттєстримні грати, автокран. Крім того, виявлені множинні пошкодження ліній електропередач обох вводів від Слов'янської ТЕС.
    
   «Місцеві органи влади спільно з фахівцями міськводоканалу вишукують можливість забезпечення водою підприємств і населення з місцевих джерел», - запевнив заступник міського голови. На даний час  вирішується питання поліпшення водопостачання міста Білозерське. У м. Білицьке, сел. Новодонецьке, сел. Водянське, Бокове міськводоканалом та керівництвом виконкомів  вживаються заходи забезпечення населення привозною питною та технічною водою. Під час обговорення ситуації, директор міськводоканалу Олексій ПОЛТАВЕЦЬ запропонував у разі необхідності та за згодою мешканців багатоповерхових будинків вивести крани-гусаки (при цьому зміниться оплата за питну воду - 10.50 грн. з кожного члена сім’ї). Було вирішено розглянути дану пропозицію в тому разі, якщо вжитих наразі міськводоканалом заходів буде недостатньо  і ситуація з водопостачанням не покращиться.
      
   Керівництво виконкому Добропільської міської ради та комунальних підприємств звертається до  мешканців міст та селищ віднестися з порозумінням до виниклих проблем водопостачання нашого великого Добропілля.

   Источник: http://radadobropillya.org


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
1 WOLF • 06:15:12, 17.07.2014
Ну и?
ComForm">
avatar
Наверх