Вовремя переданные показания счетчика - гарантия точности расчетов при оплате за свет

Переглядів: 1660 0 01.02.2017 в 10:00:49 Новини комунальних служб
Вовремя переданные показания счетчика - гарантия точности расчетов при оплате за свет

ДТЕК Донецькобленерго нагадує своїм клієнтам про максимально простий спосіб самостійно управляти розрахунками за електроенергію, щоб отримувати точну суму рахунку до оплати, а не прогнозовану. Це дасть впевненість в правильності розрахунків при трирівневій системі тарифів на електроенергію.

Шановний клієнт, з Вашого боку необхідно зробити лише один простий крок - фіксувати показання приладу обліку електроенергії на 1-е число кожного місяця і передавати інформацію в компанію декількома зручними способами:

- Через інтернет-сервіс «Особистий кабінет побутового клієнта», що розміщений на сайті компанії donetskoblenergo.dn.ua. При використанні сервісу зареєстрований користувач може ввести показання лічильника за два дні до закінчення розрахункового місяця і в перші три дні наступного місяця. Для коректного нарахування суми платежу важливо вказувати дату зняття показань; 

- Відправивши безкоштовне СМС-повідомлення з текстом «1 # Показання». Приклад - 1 # 000952. Дана послуга надається тільки при наявності договору на СМС обслуговування, який можна безкоштовно укласти в центрі обслуговування клієнтів Вашого району.

У разі виникнення питань звертайтесь до Добропільського ЦОК за адресою вул. Івана Котляревського, 25.


Джерело: http://mrd.gov.ua/


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх