Вільний простір "RePost" відкриває свої двері після ремонту

Переглядів: 975 0 10.12.2021 в 10:30:14 Суспільство
Вільний простір

Вільний простір RePost тільки як рік з’явився в нашій громаді і вже зарекомендував себе, як місце відкрите для всіх небайдужих, зацікавлених та креативних мешканців громади. Всіх, хто хоче спілкування, розвитку та натхнення.

Виклик, якій поставили для себе співзасновники простору: зібрати спільноту зі 100 небайдужих людей, які б зробили свій внесок в придбання приміщення, та підтримували його існування щомісячними внесками. Зараз їх вже 36 інвесторів і це тільки за рік.

Будь-яке приміщення потребує утримання та ремонту. Завдяки підтримці міжнародних партнерів, був реалізований проєкт «Створення діалогової платформи на базі Вільного простору «Repost». А саме:  програмі малих грантів «Посилення соціальної згуртованості у цільових громадах Донецької та Луганської областей», в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу та «USAID» за програмою DG East “Демократичне врядування у Східній Україні» було відремонтовано та отримано обладнання для функціонування простору.

 Підтримка – це те чого потребують активісти, бо більшим часом вони всі активності та різноманітні заходи роблять як волонтери. Зараз в нашому місті з’явився незалежний, вільний та креативний простір. Зустрічі, майстер-класи, ігри та освітні заходи. Пограти в настільні ігри та просто поговорити. Навчитись ліпити вареники, плести макраме та виготовляти етнічні прикраси. Завести цікаві знайомства та реалізувати свої ідеї разом. Якщо вам потрібно організувати соціальний захід і маєте потребу в технічній підтримці до ваших послуг: приміщення, технічне обладнання, допомога в пошуку фасилітаторів, медіаторів та тренерів. Бонусом ви отримаєте доброзичливе спілкування, відповідальну співпрацю і підтримку.

 Простір шукає партнерів та тих хто готовий брати участь в громадському житті, тих хто хоче з користю провести дозвілля, навчитись новому та спілкуватися з цікавими людьми.

Не має значення, скільки вам років, де ви народились і якою мовою спілкуєтесь. Найголовніше: ви хочете розвиватись самі та допомагати це робити іншим. Всі люди різні, але це не заважає жити в мирі, розвивати  свою громаду і робити світ кращим.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье


Новини по темі:


ComForm">
avatar
Наверх