В Доброполье стартовал крупный турнир по боксу

Переглядів: 2290 0 15.12.2017 в 08:00:57 Новини спорту
В Доброполье стартовал крупный турнир по боксу

Сьогодні красиві та сучасні зали оновленого Палацу спорту міста Добропілля наповнились веселим гаміром, трохи нервовим очікуванням та ще чималим спектром емоцій прихильників спорту зі всієї країни - величезна кількість людей зібралась тут на відкриття та перші поєдинки VII Всеукраїнського турніру з боксу пам’яті С.Г. Арутюнова.

Турнір проходить вже всьоме, але саме в цьому році рівень організації та проведення заходу суттєво зріс. Такого масштабу, такої кількості спортсмені та вболівальників в одному приміщенні, таких яскравих виступів наше місто не бачило вже давно. На турнір прибули боксери з 23 міст України, зокрема з Харкова, Дніпра, Павлограду, Полтави, Бахмута, Краматорська, Ізюму, Мирнограду, Соледару, Северодонецька та інших.

boks1

Неймовірна атмосфера спортивного свята поширювалась на кожного, хто тільки входив в хол Палацу спорту. В самому залі, де проходили бої, і відбулося відкриття. Присутніх привітали начальник Управління з питань фізичної культури та спорту Донецької ОДА Володимир МИСИК, керівник Департаменту з соціального розвитку ДТЕК Вікторія ГРИБ та Майстер спорту з боксу Дмитро СПІРКО.

boks2


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх